Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Άρης-Skoda Ξάνθη 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ματς του Άρη με την Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης για τρίτο ματς στο πρωτάθλημα, έμεινε χωρίς νίκη και έδειξε πως θέλει πολύ δουλειά κυρίως στον επιθετικό τομέα. Από την άλλη η Skoda Ξάνθη που ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στους 4 βαθμούς.Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και είχε την υπεροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε. Από την άλλη, η Skoda Ξάνθη ισορρόπησε το ματς στην συνέχεια και έγινε απειλητική στις αντεπιθέσεις της.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με την Skoda Ξάνθη να είναι καλύτερη και να έχει τις ευκαιρίας για να πάρει τη νίκη, αλλά ο Βελλίδης είπε "όχι" σε αρκετές περιπτώσεις. Από την άλλη ο Άρης, ήταν κακός επιθετικά και χωρίς λύσεις.

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μίσελ (46' Πορτίγια), Καστίγιο, Φατί, Ντικό (46' Τόχα), Καπετάνος, Λαζαρίδης, Γιάκομπ (69' Ακόστα), Ουμπίδες.

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Σταθάκης, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα, Πόι, Καζάκης (73' Σουάνης), Μαρσελίνιο (62' Βλαχοδήμος), Μάνταλος (73' Μαρκόφσκι).

Κίτρινες κάρτες:  Φατί (22', Άρης), Παπαζαχαρίας (45', Άρης), Καστίγιο (45+2', Άρης), Πορτίγια (92' Άρης)-Ντίκα (13', Skoda Ξάνθη), Μάνταλος (42', Skoda Ξάνθη), Καζάκης (45+4', Skoda Ξάνθη), Μαρσελίνιο (50', Skoda Ξάνθη)

Κόκκινη κάρτα: Καστίγιο (83', Άρης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου