Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Πανιώνιος - ΑΕΚ 0-1

Η ΑΕΚ πήρε μία μεγάλη νίκη με 1-0 στην Νέα Σμύρνη επί του Πανώνιου σε ένα τραγικό παιχνίδι.Iσως στο χειρότερο παιχνίδι που έχουμε δει φέτος η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο οποίος είχε ελάχιστες φάσεις, έλλειψη διάθεσης από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές και τέσσερις αναγκαστικές αλλαγές.

Δεν έχουμε περισσότερα να πούμε, όμως θα σταθούμε σε 2-3 εντυπωσιακές ντρίμπλες του Φαμπιάν Εστιγιανόφ που πραγματικά ξεσήκωσαν όσους βρέθηκαν στην Νέα Σμύρνη.Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να δείχνει κάποια διάθεση και να χάνει κάποιες μικροευκαιρίες, χωρίς όμως ουσία. Το ίδιο συνέβη και από την πλευρά της ΑΕΚ που ήταν κάτι παραπάνω από αργή στην ανάπτυξη της. Η Ένωση όμως στις καθυστερήσεις του αγώνα και μετά από μία εκτέλεση κόρνερ ευτύχησε να σκοράρει με τον Κώστα Μανωλά, που "πνίγηκε" στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Χαρακτηριστικό το γεγονός πως συνολικά είχαμε έξι τελικές προσπάθειες, όμως μόνο τρεις από αυτές μπορούν να θεωρηθούν ως "μεγάλες". Σε αυτές βάλτε και το γκολ του Κώστα Μανωλά.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Αραμπατζής, Λαγός, Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Μάκος, Βάργκας, Λεονάρντο (Σιαλμάς 36'), Λυμπερόπουλος (Γκερέιρο 70'), Κάρλος (Γκουντγιόνσεν 68'), Μπελέκ.

Πανιώνιος (Λεμονής): Ελευθερόπουλος, Κβιρκβέλια, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Γιόνσον (Πετκάκης 46'), Όμο, Κουμορτζί, Σάμαρης (Ριέρα 46'), Εστογιανόφ, Κούτσι, Γουνδουλάκης (Μιλοβάνοβιτς 70').

Κάρτες: Λαγός (κίτρινη 11'), Λυμπερόπουλος (κίτρινη 30'), Μανωλάς (κίτρινη 62'), Κβιρκβέλια (κίτρινη 68'), Πετκάκης (κίτρινη 89'), Μάκος (κίτρινη 93')
Σκόρερ: Μανωλάς (93' κεφαλιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου