Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ελλάδα - Κροατία 2-0

Βαλίτσες για Ουκρανία και Πολωνία ετοιμάζει η Ελλάδα η οποία με γκολ των Σαμαρά και Γκέκα νίκησε με 2-0 την Κροατία και επανήλθε στην κορυφή του ομίλου.Πανέτοιμη να δώσει το παρών σε μια ακόμη σημαντική διοργάνωση αυτή του EURO 2012, είναι η Ελλάδα, η οποία στο ματς "τελικό" κόντρα στην Κροατία έδειξε πόσο ήθελε τη νίκη και την πήρε.

Η αήττητη ομάδα του Φερνάντο Σάντος με γκολ των Σαμαρά και Γκέκα, νίκησε με 2-0 την Κροατία και επανήλθε στην κορυφή του 6ου προκριματικού ομίλου έχοντας 21 βαθμούς, αφήνοντας τους Κροάτες στην δεύτερη θέση με 19 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό, είχε αρκετά λάθη και σκληρά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές, ενώ σε γενικές γραμμές η Εθνική μας έδειξε ότι φοβήθηκε πιο πολύ από όσο έπρεπε τους Κροάτες, που δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ελλάδα μπήκε πολύ καλύτερα από ότι στο πρώτο, ανεβάζοντας την απόδοσή της και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σημειώσει δύο γκολ και να πάρει πανηγυρικά την νίκη και την πρώτη θέση στον όμιλο.

Σε γενικές γραμμές, η Ελλάδα σε ένα ακόμη ματς με την πλάτη στον τοίχο ήταν αυτή που έπρεπε. Σημείωσε τα δύο γκολ σε καθοριστικό σημείο και πήρε αυτό που ήθελε, καθώς είναι μόλις έναν βαθμό μακριά από το EURO 2012.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Διαιτητής/Βοηθοί:  Γουέμπ (Αγγλία)/ Κόλιν (Αγγλία), Κέρκαπ (Αγγλία)
4ος Διαιτητής: Ντιν (Αγγλία)
 
Ελλάδα (Σάντος): Τζόρβας, Ζαραδούκας, Τοροσίδης (43' λ.τρ. Βύντρα), Αβρ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης (Φωτάκης), Καραγκούνης (88' Μάκος), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Γκέκας.

Κροατία (Μπίλιτς): Πλετίκοσα, Στρίνιτς, Σίμουνιτς, Λόβρεν, Τσόρλουκα (75' Βίντα), Βουκόεβιτς, Γέλαβιτς (61' Κάλινιτς), Μόντριτς, Μάντζουκιτς, Κράνιτσαρ, Εντουάρντο (52' Πέρισιτς).

Κίτρινες κάρτες: Καραγούνης (40΄, Ελλάδα), Ζαραδούκας (45+', Ελλάδα), Τζόρβας (60', Ελλάδα), Σαμαράς (65', Ελλάδα), Αβρ. Παπαδόπουλος (82', Ελλάδα)-Εντουάρντο (45+', Κροατία), Γέλαβιτς (60', Κροατία), Κάλινιτς (77', Κροατία), Λόβρεν (91', Κροατία)

Σκόρερ: Σαμαράς (71', Ελλάδα), Γκέκας (78', Ελλάδα)








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου