Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Skoda Ξάνθη-ΟΦΗ 3-1


Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Skoda Ξάνθη, η οποία επικράτησε με 3-1 του ΟΦΗ στο γήπεδο των Πηγαδίων.Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League, πανηγύρισε η Skoda Ξάνθη, η οποία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής επικράτησε στο γήπεδο των Πηγαδίων με 3-1 του ΟΦΗ.

Η Ακριτική ομάδα, ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε το πρώτο της "τρίποντο" για φέτος, ενώ ο ΟΦΗ που έμεινε στον έναν βαθμό έδειξε πως χρειάζεται ακόμη δουλειά.Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ήταν καλύτερη στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με κινητήριο μοχλό τον Πόι και δίκαια, κατάφερε να πετύχει το γκολ με τον Βασιλακάκη. Από την άλλη ο ΟΦΗ παρουσιάστηκε διστακτικός στις κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να παίρνει πολλές πρωτοβουλίες.

Στο δεύτερο μέρος πάλι η Skoda ήταν αυτή που είχε την υπεροχή πετυχαίνοντας δυο τέρματα και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμούς, ενώ ο Νίκος Αναστόπουλος προσπάθησε να δώσει μια φρεσκάδα στον ΟΦΗ κυρίως στην επιθετική γραμμή, με αποτέλεσμα να σημειώσει ένα γκολ η Κρητική ομάδα, ωστόσο έδειξε σε γενικές γραμμές πως θέλει ακόμη δουλειά για να δέσουν οι νέοι παίκτες και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.


Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Εντιμάρ, Βάλλας (89' Σταθάκης), Στάσιακ, Μπέρτος, Βασιλακάκης, Ντίκα, Μάρα (59' Σουάνης), Πόι, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι (72' Καζάκης).

OΦΗ (Αναστόπουλος): Κάρολ, Πίτσος, Ταυλαρίδης, Γαλανόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Βερόν (58' Χ. Λόπεθ), Σουμπίνιο, Παπουλής, Τ. Λόπεθ (73' λ.τρ. Μπόντορ), Γεωργίου, Καμπάνταης (69' Μάντζιος).

Κίτρινες κάρτες: Ντίκα (62', Skoda Ξάνθη), Εντιμάρ (65', Skoda Ξάνθη)Σταθάκης (94', Skoda Ξάνθη)-Παπουλής (18', ΟΦΗ), Ταυλαρίδης (84', ΟΦΗ), Χ. Λόπεθ (97', ΟΦΗ)

Σκόρερ: Βασιλακάκης (40', Skoda Ξάνθη), Στάσιακ (51', Skoda Ξάνθη), Σουάνης (90', Skoda Ξάνθη)-Κάλαϊτζιτς (66' πεν. ΟΦΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου