Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μπαλάφας: «Μπορούσαμε το διπλό»

Ορισμένα αποτελέσματα ποδοσφαίρου έχουν δύο όψεις. Αναλόγως αν τα κοιτάς πριν ή μετά το ματς, γιατί μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ επί της Ρουμπίν στο Καζάν για το Europa League η ισοπαλία αφήνει ανάμικτα συναισθήματα.

Το στοίχημα αρχικά των «ασπρόμαυρων» ήταν τουλάχιστον η ισοπαλία απέναντι στη ρωσική ομάδα. Όμως η ροή και το σκορ του αγώνα έδειξαν ότι οι παίκτες του Λάσλο Μπόλονι μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω.

Ήταν μερικά λεπτά απροσεξίας κόντρα στην πολύ έμπειρη Καζάν που έδωσε στον «δικέφαλο» τη δεύτερη ισοπαλία σε ισάριθμους αγώνες, ενώ και πάλι βρέθηκε κοντά στη νίκη.

Το αποτέλεσμα αυτό ωστόσο δε βρίσκει δυσαρεστημένο τον Σωτήρη Μπαλάφα, δεδομένης της πίεσης που δέχθηκαν από τη Ρουμπίν.

«Κατά τη γνώμη μου μετά τις δύο αλλαγές θέλαμε ένα πεντάλεπτο να μπούμε στον αγώνα. Δεχθήκαμε πίεση γιατί και αυτή ήταν καλή ομάδα.

Η Ρουμπίν ήταν πίσω στο σκορ και ήταν λογικό να πιέσει. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το διπλό, κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία», δήλωσε στον «ΕΡΑ Sport».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου