Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ρουμπίν Καζάν-ΠΑΟΚ 2-2

Με γκολ των Αθανασιάδη, Φωτάκη ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία (2-2) στο Καζάν κόντρα στην Ρουμπίν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa LeagueΌρθιος έμεινε ο ΠΑΟΚ στο παγωμένο Καζάν. Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι με γκολ των Αθανασιάδη και Φωτάκη, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 κόντρα στην Ρουμπίν για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ ο οποίος είναι αήττητος από τον περσινό Οκτώβριο στην Ευρώπη έχει πλέον δύο βαθμούς στον όμιλο, ενώ η Ρουμπίν έχει τέσσερις. Θα μπορούσε να φύγει με το "τρίποντο" ο "δικέφαλος του βορρά" αν ήταν πιο προσεκτικός.Η Ρουμπίν είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο και προσπάθησε να απειλήσει τον ΠΑΟΚ με μακρινά σουτ, καθώς ο Μπόλονι είχε στήσει πολύ καλά την ομάδα του και στις αντεπιθέσεις ήταν πολύ επικίνδυνη. Σε μια από αυτές ο Αθανασιάδης σκόραρε και έδωσε το προβάδισμα στον "δικέφαλο του βορρά.



Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν παρουσιάστηκε όπως στο πρώτο, χάνοντας τις μάχες στον χώρο του κέντρου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ρουμπίν να ασκήσει μεγάλη πίεση στα καρέ του Κρέσιτς και όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά να πετύχει και δεύτερο γκολ. Το καλό για την ομάδα του Μπόλονι, ήταν ότι δεν τα παράτησε και τουλάχιστον πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το γκολ του Φωτάκη που θα είναι χρήσιμος για την συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου