Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Εύκολη νίκη η Άρσεναλ

Για πρώτη φορά φέτος η Άρσεναλ πήρε εύκολη νίκη με πρωταγωνιστή τον Φαν Πέρσι. Αδιόρθωτος ο Τόρες, νίκησαν Τσέλσι, Λίβερπουλ και Τότεναμ.Με δύο γκολ του Ρόμπιν φαν Πέρσι και ένα του Αλέξ Σονγκ, η Άρσεναλ νίκησε με 3-0 την Μπόλτον στο "Έμιρεϊτς" και θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό την Τετάρτη με καλή ψυχολογία.

Ο Ολλανδός άνοιξε το σκορ στο 46', αλλά τα πράγματα έγιναν ευκολότερα για τους "κανονιέρηδες" μετά την άδικη αποβολή του Γουΐτερ για την Μπόλτον στο 55'.Ο Φαν Πέρσι σκόραρε ξανά στο 71' και ο Αλέξ Σονγκ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 88', "σφραγίζοντας" την δεύτερη φετινή νίκη της ομάδας του.

Αδιόρθωτος ο Τόρες

Ο Τόρες την περασμένη εβδομάδα σκόραρε κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εν συνεχεία έχασε ένα... άχαστο γκολ. Στο σημερινό ματς με την Σουόνσι άνοιξε το σκορ στο 29', αλλά στο 39' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό φάουλ!

Η Τσέλσι τελικά νίκησε με 4-1, με δύο γκολ του Ραμίρες και ένα του Ντρογκμπά. Η Λίβερπουλ νίκησε με 2-1 την Γουλβς, όπως και η Τότ6εναμ στην έδρα της Γουΐγκαν.

Με άγχος και Μπαλοτέλι η Σίτι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι σκόραρε για δεύτερο σερί ματς και οδήγησε την Μάντσεστερ Σίτι στην νίκη με 2-0 επί της Έβερτον.

Ο Ιταλός, ο οποίος είχε βρει δίχτυα και μεσοβδόμαδα στο League Cup, λύτρωσε τους "πολίτες" ανοίγοντας το σκορ στο 68', ενώ είχε περάσει στο ματς 7 λεπτά νωρίτερα.

Ο τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τζέιμς Μίλνερ στο 89', με τον Άγγλο μέσο να έχει περάσει και αυτός στον αγωνιστικό χώρο 10 λεπτά νωρίτερα.

Ο Απόστολος Βέλλιος αγωνίστηκε ξανά ως αλλαγή, ενώ η Σίτι επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την πρώτη της απώλεια μια εβδομάδα πριν με την Φούλαμ.








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου