Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Μακούν: «Θετικό αποτέλεσμα και με την Άρσεναλ»

Αισιόδοξος για την τύχη του Ολυμπιακού στο «Έμιρειτς» και τον δεύτερο αγώνα για το Champions League με την Άρσεναλ εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο νεοαποκτηθείς, Ζαν Μακούν.

Ο Καμερουνέζος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το επόμενο μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού των «ερυθρόλευκων», με τα προγνωστικά του να κάνουν λόγο για ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα των Λονδρέζων.

Το στοίχημα για τους «ερυθρόλευκους» ήταν εξαρχής να εκμεταλλευτούν το «Καραϊσκάκης» και αφού δεν το πέτυχαν στην πρεμιέρα τους με τη Μαρσέιγ, σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν τη φετινή αδυναμία των «κανονιέρηδων».

«Όλοι ξέρουμε ότι η Άρσεναλ είναι μία μεγάλη ομάδα που πάντα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο και αν και δεν έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα φέτος παραμένουν ένας μεγάλος σύλλογος.

Είναι αλήθεια ότι φέτος έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν εξακολουθούν να έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Μην ξεχνάμε επίσης τον πολύ καλό προπονητή που έχουν ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα τους επαναφέρει στο σωστό δρόμο καθώς οι παίκτες που έχει, έχουν ποιότητα», ανέφερε για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ο 28χρονος μέσος, σχολιάζοντας στη συνέχεια τις δυνατότητες των Πειραιωτών.

«Από την άλλη, ο Ολυμπιακός νομίζω έχει μία μεγάλη ομάδα ικανή να ανταγωνιστεί τους ευρωπαϊκούς συλλόγους και να αντιμετωπίσει ομάδες σαν την Άρσεναλ.

Θεωρώ ότι στο παιχνίδι με την Άρσεναλ θα είμαστε πιο έτοιμοι απ' ότι στον πρώτο αγώνα με την Μαρσέιγ και θα πάμε εκεί για να τους δυσκολέψουμε και να πάρουμε ένα καλό για εμάς αποτέλεσμα, με άλλα λόγια, για να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας. Γενικά είναι ένας δύσκολος όμιλος αλλά θα παλέψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου