Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Μαλεζάς: «Δε φοβόμαστε την Τότεναμ»

Η ήττα στο ματς με τον Εργοτέλη ανήκει ήδη στην ιστορία. Ο ΠΑΟΚ ντύνει και πάλι ευρωπαϊκά την Τούμπα για να υποδεχτεί τον πρώτο του αντίπαλο για τους ομίλους του Europa League και η προσοχή όλων είναι στραμμένη αποκλειστικά εκεί, όπως διαβεβαιώνει ο Στέλιος Μαλεζάς.

Πρεμιέρα απέναντι στην Τότεταμ για τους «ασπρόμαυρους», που απέναντι σε μία σαφώς ισχυρότερη ομάδα βάζουν σαν ελάχιστο στοίχημα να αγωνιστούν φορώντας το καλό τους πρόσωπο. Αν καταφέρουν αυτό, τότε μπορούν να καταφέρουν κι ένα θετικό αποτέλεσμα.

«Είναι πολύ σημαντικό για το πρεστίζ του ΠΑΟΚ που βρισκόμαστε πάλι στους ομίλους του Europa League. Περάσαμε δύο πολύ καλές ομάδες έως τώρα. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει να παίζεις αντίπαλος με την Τότεναμ. Θέλει συγκέντρωση για να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται να φοβόμαστε κάτι, πρέπει να κερδίσουμε κάτι από αυτά τα παιχνίδια. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουμε να κερδίσουμε και φυσικά να το χαρούμε. Αν όχι να το κερδίσουμε θέλουμε τουλάχιστον να μη χάσουμε.

Αυτό που πρέπει να φοβόμαστε είναι να μην είμαστε καλοί εμείς. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι άλλο ακόμη και αν πιάσει καλή απόδοση η Τότεναμ, αν εμείς παρουσιαστούμε όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα.

Είναι πολύ σημαντικό να ξεχνάμε γρήγορα το προηγούμενο παιχνίδι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι και η ζωή, πρέπει να ξεχνάμε γρήγορα το προηγούμενο αποτέλεσμα, είτε αυτό είναι θετικό είτε αρνητικό», ανέφερε ο έμπειρος αμυντικός στους δημοσιογράφους.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν αποκλείεται να συναντήσει απέναντι του τη δεύτερη ομάδα των Λονδρέζων, αφού πληροφορίες θέλουν τον Ρέντναπ να μην επιλέγει τις βασικές του επιλογές για τον αυριανό αγώνα.

Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» μάλλον διαβάζει τα προγνωστικά που δίνουν την ομάδα του φαβορί, αλλά μέσα σε μία κατάμεστη Τούμπα οι προβλέψεις συχνά καταρρίπτονται.

3 σχόλια: