Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ολυμπιακός-Μαρσέιγ 0-1

Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός με 0-1 από την Μαρσέιγ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ανέτοιμοι έδειξαν οι "ερυθρόλευκοι" στο πρώτο τους επίσημο ματς.Η Τρίτη και 13 δεν τον πάει τον Ολυμπιακό και φάνηκε για ακόμη μια φορά. Οι πρωταθλητές Ελλάδος, γνώρισαν την ήττα με 0-1 από την Μαρσέιγ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.



Η ομάδα του Ντεσάν με τη νίκη της αυτή είναι στην πρώτη θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός στην τελευταία θέση και την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αναμετρηθεί με την Άρσεναλ.Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά, ωστόσο αν δεν υπήρχαν κάποιες βιαστικές κινήσεις των παικτών του θα μπορούσε να δημιουργήσει πιο επικύνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία της Μαρσέιγ.



Από την άλλη οι Γάλλοι στο πρώτο μέρος μετά το πρώτο εικοσάλεπτο έδειξαν να απειλούν τους "ερυθρόλευκους" και μάλιστα είχαν και δοκάρι με τον Σειρού, ενώ σε γενικές γραμμές το πρώτο μέρος είχε αρκετά δυνατά μαρκαρίσματα και από τις δύο πλευρές.Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκανε σχετικά νωρίς και τις τρεις του αλλαγές, θέλοντας να αλλάξει την ομάδα και να την κάνει πιο επιθετική. Ο Ολυμπιακός ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά η Μαρσέιγ είχε την ουσία.



Σε μια αδράνεια των πρωταθλητών Ελλάδος στην μεσαία γραμμή, οι Γάλλοι κατάφεραν να σημειώσουν γκολ και να πάρουν τη νίκη στο Φαληρικό γήπεδο. Σε γενικές γραμμές, ο Ολυμπιακός μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά έδειξε πρόβλημα στην ανάπτυξη.



Επίσης, για τον Ολυμπιακό φάνηκε κατά πολύ μεγάλο ποσοστό και το γεγονός πως δεν είχε άλλο επίσημο ματς στα πόδια του, σε αντίθεση με την Μαρσέιγ η οποία δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αλλά είχε ουσία και ήταν πιο έτοιμη.



Ίσως αυτό που αξίζει από το ματς, ήταν ο κόσμος του Ολυμπιακού που για ακόμη ένα ματς στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων με τραγούδι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Διαιτητής/ Βοηθοί: Προένσα (Πορτογαλία)/ Τρίγκο (Πορτογαλία), Σάντος (Πορτογαλία)/Διαιτητές περιοχής: Καπέλα (Πορτογαλία),Φερέιρα (Πορτογαλία)

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Μοδέστο, Φέισα (68' Μακούν), Αμπντούν, Γέστε (55' Τζεμπούρ), Φουστέρ (68' Ιμπαγάσα), Μιραλάς.

Μαρσέιγ (Ντεσάν): Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ν' Κουλού, Τραορέ, Μορέλ, Ντιαβαρά, Αλού Ντιαρά, Σεϊρού (82' Φανί), Λούτσο Γκονσάλες (77' Καμπορέ), Αμαλφιτανό, Ρεμί (69' Τ. Αγιού).

Κίτρινες κάρτες: Μιραλάς (61', Ολυμπιακός), Αμπντούν (84', Ολυμπιακός)-Μορέλ (71', Μαρσέιγ)

Κόκκινη κάρτα: Ντιαβαρά (90', Μαρσέιγ)

Σκόρερ: Λούτσο Γκονζάλες (51', Μαρσέιγ)







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου