Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

Σε ένα ματς με αποβολή, δοκάρι και πολλά γκολ Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 2-2.Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Θέαμα, πολλά γκολ, αποβολή, δοκάρι, χαμένες ευκαιρίες και αρκετά νεύρα.

Με αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Αγρινίου διατηρήθηκε ψηλά στη βαθμολογία και πλέον η υπόθεση παραμονή δείχνει ακόμα πιο κοντά. Ο ΠΑΣ έπαιζε με παίκτη παραπάνω για 60 λεπτά και δεν το εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε.Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Παναιτωλικό να πατάει καλύτερα και να πιέζει ασφυκτικά την περιοχή του ΠΑΣ. Το σκορ άνοιξε ωστόσο ο Θεοδωρίδης με ένα πέναλτι που θα συζητηθεί, όμως η ομάδα των Ιωαννίνων ισοφάρισε γρήγορα με τον Μπακαγιόκο.

Μάλιστα λίγα λεπτά αργότερα ο Ντε Βισέντι με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του ΠΑΣ, όμως ο Καμαρά ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα. Μοιραίος για τον Παναιτωλικό ο Ρότσα που αποβλήθηκε στο 38ο λεπτό, όπως και ο Μπακαγιόκο που έχασε αρκετές ευκαιρίες.


Παναιτωλικός (Τεννές): Τσενάμο, Κουτσομάνος, Κούσας, Αναστασιάδης (57' Παλαιολόγος), Άντι, Σιόντης, Ρότσα, Μουμίν, Θεοδωρίδης (Μπαμόνγκο 79'), Καμαρά (Μεζάκ 82'), Χαριστέας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Κώτσιος, Μπουζίντ, Λίλα, Ντε Βισέντι (Μπεσέρα 68'), Βάντερσον, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου (Ζαϊρί 76'), Μπακαγιόκο, Γεωργίου (Κουέβας 85'). Πάντος (86' κίτρινη),


Σκόρερ: Θεοδωρίδης (25' πέναλτι), Καμαρά (35' κεφαλιά) -- Μπακαγιόκο (30' πλασέ), Ντε Βισέντι (34' κεφαλιά)
Κάρτες: Καμαρά (13' Κίτρινη), Τζημόπουλος (13' κίτρινη), Κώτσιος (16' κίτρινη), Θεοωρίδης (25' κίτρινη), Ρότσα (κίτρινηΧ2 στο 38' και κόκκινη), Μπουζίντ (67' κίτρινη), Πατσατζόγλου (68' κίτρινη), Μπεσέρα (91' κίτρινη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου