Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Λετονία-Ελλάδα 1-1

Η Εθνική μας ομάδα έστω και στο τέλος κατάφερε να πάρει τον βαθμό (1-1) κόντρα στην Λετονία με το γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Καθοριστικό το επόμενο ματς με την Κροατία (7/10) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".Η Εθνική μας ομάδα κατάφερε να παραμείνει αήττητη, ωστόσο πλέον δεν κατέχει την πρωτιά του 6ου προκριματικού ομίλου του Euro 2012 εκεί που βρίσκεται πλέον η Κροατία.

Η Εθνική μας ομάδα ήταν κακή κόντρα στην Λετονία με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, με γκολ που σημείωσε στα τελευταία λεπτά ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Κάουνας στο 19'. Έτσι η ομάδα του Φερνάντο Σάντος είναι στην δεύτερη θέση με 18 βαθμούς και η Κροατία στην πρώτη με 19.Στο πρώτο ημίχρονο παρά τις ευκαιρίες, η Εθνική μας ομάδα δεν ήταν καλή και μάλιστα βρέθηκε πίσω στο σκορ από μια αδράνεια της Ελληνικής άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική μας συνέχισε να έχει την ανούσια υπεροχή δεν απειλήθηκε από τους Λετονούς και κατάφερε έστω και στο τέλος με το γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά να πέσει στην δεύτερη θέση του ομίλου.

Πλέον η Εθνική μας θα τα παίξει όλα για όλα για την πρωτιά στην επόμενη αγωνιστική όπου θα υποδεχθεί την Κροατία και ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Μανιάτη που συμπλήρωσαν κάρτες.

Στα άλλα παιχνίδια του ομίλου η Κροατία νίκησε με 3-1 το Ισραήλ και Μάλτα-Γεωργία 1-1.

Η βαθμολογία του 6ου Ομίλου:

1. Κροατία 19 (8)
2. Ελλάδα 18 (8)
3. Ισραήλ 13 (9)
4. Γεωργία 10 (9)
5. Λετονία 8 (8)
6. Μάλτα 1 (8)

Επόμενη αγωνιστική (7/10)

Ελλάδα-Κροατία
Λετονία-Μάλτα

Γήπεδο: "Σκόντο"

Διαιτητής: Τοντόροφ (Βουλγαρία)

Λετονία: Βάνινς, Μίχατζουκς, Κλάβα, Κζάουκλις, Φέρτοβς, Ιβάνοβς, Λάιζανς, Κάουνα, Βερπακόβσκις (67' Ρούντνεβς), Βισνάκοβς (82' Ζιγκάγιεβιτς), Λουκσάνοβς.

Ελλάδα: Σηφάκης, Βύντρα (71' Μανιάτης), Ζαραδούκας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μάκος (81' Γεωργιάδης), Καραγκούνης, Φετφατζίδης (46' Τζιόλης), Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος.

Κίτρινες κάρτες: Λάιζανς (42', Λετονία), Κζάουκλις (57', Λετονία), Βάνινς (64', Λετονία) Ρούντνεβς (87', Λετονία)-Ζαραδούκας (45+1', Ελλάδα), Κυριάκος Παπαδόπουλος (56', Ελλάδα), Μανιάτης (89', Ελλάδα)

Σκόρερ: Κάουνα (19', Λετονία)-Κυριάκος Παπαδόπουλος (84', Ελλάδα)







πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου