Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ισραήλ-Ελλάδα 0-1

Με γκολ του Νίνη η Εθνική ομάδα νίκησε με 1-0 το Ισραήλ στο Τελ Αβίβ και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στο Euro 2012. Εκπληκτική εμφάνιση από την ομάδα του Σάντος.Η Εθνική μας ομάδα παρουσιάζοντας ένα εκπληκτικό πρόσωπο, επικράτησε με 1-0 του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Σωτήρη Νίνη και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012.

Η Εθνική ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες για να πετύχει ένα τέρμα, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα η εστία του Μιχάλη Σηφάκη, καθώς οι δύο Παπαδόπουλοι και ο Ζαραδούκας ήταν πολύ καλοί στα αμυντικά τους καθήκοντα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρουσιάστηκε όπως ακριβώς έπρεπε στο ματς και με το "τρίποντο" που πήρε παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου με 17 βαθμούς, έναντι 13 των Ισραηλινών.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Φερνάντο Σάντος παρά την πίεση των Ισραηλινών, συνέχισε στους ρυθμούς του πρώτου ημιχρόνου και όχι μόνο δεν απειλήθηκε. αλλά σημείωσε και ένα εκπληκτικό γκολ με τον Σωτήρη Νίνη και πήρε μια δικαιότατη νίκη που την κρατά στην πρώτη θέση του ομίλου και με το ένα πόδι στα τελικά του Euro.

Όσο για διακριθέντες, συνολικά όλη η ομάδα του Φερνάντο Σάντος (σ.σ. παραμένει αήττητος στον πάγκο της Εθνικής), έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση, σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, μην αφήνοντας του Ισραηλινούς να απειλήσουν την εστία του Σηφάκη.

Το επόμενο ματς της Εθνικής μας ομάδας είναι την προσεχή Τρίτη (6/9) στην Ρίγα με αντίπαλο την Λετονία, από το οποίο θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Κατσουράνης και Τοροσίδης.

Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Ελλάδα 17 (7 αγώνες)
2. Κροατία 13  (6 αγώνες)
3. Ισραήλ 13 (8 αγώνες)
4. Γεωργία 9 (7 αγώνες)
5. Λετονία 4 (6 αγώνες)
6. Μάλτα 0 (6 αγώνες)

Γήπεδο: "Μπλούμφιλντ"

Διαιτητής/Βοηθοί: Κρεγκ Αλεξάντερ Τόμσον (Σκωτία)/ Φράνσις Άντριους (Σκωτία), Άλασντερ Ρος (Σκωτία)

Ισραήλ (Λουίς Φερναντές): Αουάτ, Σπούνκιν, Μπεν Χαΐμ, Α. Κοέν (61' Νάτχο), Μπεναγιούν, Ρεφαέλοβ, Ζάχαβι (55' Χέμεντ), Καγιάλ, Σέχτερ (55' Ντάμαρ), Γκέρσον, Μπεν Χαρούς.

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Σηφάκης, Κ. Παπαδόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ζαραδούκας, Κατσουράνης, Καφές (42' λ.τρ. Μάκος), Καραγκούνης, Νίνης (77' Φετφατζίδης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (84' Μανιάτης).

Κίτρινες κάρτες: Ζάχαβι (6', Ισραήλ), Α. Κοέν (38', Ισραήλ), Καγιάλ (44', Ισραήλ), Μπεν Χαρούς (61', Ισραήλ), Νάτχο (75', Ισραήλ)- Καραγκούνης (6', Ελλάδα), Καφές (34', Ελλάδα), Κατσουράνης (54', Ελλάδα), Τοροσίδης (75', Ελλάδα), Σαλπιγγίδης (75', Ελλάδα), Μανιάτης (94', Ελλάδα)

Σκόρερ: Νίνης (60', Ελλάδα)






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου