Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

Κονόνοφ: «Χωρίς φαβορί τα ματς με ΠΑΟΚ»

Στη μέση έκοψε το καρπούζι της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League ο τεχνικός της Καρπάτι Λβιβ, Όλεχ Κονόνοφ, φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ.

Το στοίχημα αμφοτέρων είναι σίγουρα να τελειώσουν το πρώτο ματς με ένα θετικό αποτέλεσμα. Κι αν τα προγνωστικά δίνουν τους Ουκρανούς ένα επίπεδο πιο χαμηλά από τον «δικέφαλο», ο προπονητής των φιλοξενουμένων βλέπει τα πράγματα από το ίδιο, χωρίς να παραγνωρίζει βέβαια τις δυνατότητες του αντιπάλου.

«Δεν υπάρχει φαβορί για την πρόκριση στις αναμετρήσεις μας με τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ και τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο. Πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο και δεν πρέπει να ξεχωρίσουμε κάποιον παίκτη.

Ξέρουμε ότι επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες στην Ελλάδα και για αυτό ήρθαμε δύο μέρες νωρίτερα, έτσι ώστε να εγκλιματιστούμε στις συνθήκες που επικρατούν εδώ.

Αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δίνουμε παιχνίδι για το ουκρανικό πρωτάθλημα και θα μεταβούμε κατευθείαν εκεί. Έτσι, ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεσή μου».

3 σχόλια: