Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα 2-2

Σε ένα χορταστικό ματς που είχε τέσσερα γκολ και αρκετές καλές φάσεις, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο πρώτο ραντεβού τους για το ισπανικό σούπερ Καπ. Ρεβάνς την ερχόμενη Τετάρτη στο "Καμπ Νόου".Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης στο πρώτο ημίωρο, όπου προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Εζίλ στο 13' και είχε μερικές ακόμα καλές στιγμές στα καρέ του Βαλντές, όμως η Μπαρτσελόνα απέδειξε ότι ακόμα και σε μέτρια βραδιά και χωρίς αρκετά βασικά στελέχη της (εκτός ενδεκάδας Πικέ, Πουγιόλ, Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς) έχει... αλλεργία στην ιδέα της ήττας.

Έτσι έφερε το ματς στα ίσια στο 36' στην πρώτη ουσιαστικά φάση της απέναντι στον Κασίγιας, χάρη σε γκολ-αριστούργημα του Νταβίδ Βίγια ενώ στο 45΄έφερε τούμπα το ματς στην δεύτερη καλή φάση της στο ημίχρονο, με τον Λιονέλ Μέσι να "χορεύει" τρεις παίκτες της "βασίλισσας" πριν νικήσει τον Κασίγιας και γράψει το 2-1.Οι συγκινήσεις ήταν έντονες και στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να φτάνει γρήγορα στην ισοφάριση στο 54' με τον Τσάμπι Αλόνσο και να πιέζει έντονα για τρίτο γκολ, και τη Μπαρτσελόνα από την πλευρά της να κρατάει το ευνοϊκό για αυτήν σκορ έχοντας σε αρκετά καλή βραδιά τον γκολκίπερ της.

Στα τελευταία 20 λεπτά ο ρυθμός του "Clasico" έπεσε, γεγονός φυσιολογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν, με το 2-2 να αφήνει τα πάντα ανοιχτά όσον αφορά τον πρώτο τίτλο της σεζόν, που θα παιχτεί το βράδυ της Τετάρτης στο άνδρο των Καταλανών, το "Καμπ Νόου".

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζοζέ Μουρίνιο): Κασίγιας, Ράμος, Μαρσέλο, Πέπε, Καρβάλιο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα (58' Καγιεχόν), Ρονάλντο, Ντι Μαρία (53' Ντι Μαρία), Εζίλ, Μπενζεμά (81' Ιγκουαίν)

Μπαρτσελόνα (Πεπ Γουαρδιόλα): Βαλντές, Άλβες, Αμπιντάλ, Μαστσεράνο, Αντριάνο (61' Πικέ), Αλκάνταρα (58' Τσάβι), Κεϊτά, Ινιέστα, Αλέξις, Μέσι, Βίγια (73' Πέδρο)

Γκολ: 13' Εζίλ, 54' Τσάμπι Αλόνσο / 36' Βίγια, 45' Μέσι

Κίτρινες κάρτες: 32' Εζίλ, 78' Τσάμπι Αλόνσο, 90' Κοεντράο / 55' Σάντσες







πηγή:www.sports24.gr

2 σχόλια: