Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ 3-2

Η Ρεάλ ήταν καλύτερη και στον δεύτερο τελικό από την Μπάρτσα, όχι όμως από τον Μέσι που με δύο γκολ και μία ασίστ οδήγησε τους Μπλαουγκράνα στο 3-2 και στην κατάκτηση του Supercopa de España!
H αρχή της σεζόν 2011/12 για την Μπαρτσελόνα ξεκίνησε από την... Messi ή αν θέλετε από εκεί που τελείωσε η περσινή: Με ένα τρόπαιο καθώς ο Λίο Μέσι δεν είχε σκοπό να αφήσει το Supercopa de España στην καλύτερη Ρεάλ και με δύο τέρματα και μία ασίστ οδήγησε την ομάδα στη νίκη με 3-2!Ωστόσο και αυτό το αιώνιο ντέρμπι σημαδεύτηκε από πάρα πολλά νεύρα με αποκορύφωμα την σύρραξη τον δύο πάγκων (μετά το... δολοφονικό τάκλιν του Μαρσέλο στο 94' πάνω στον Φάμπρεγας) που περιελάμβανε και... "σφαλιάρα" στον Μουρίνιο από άνθρωπο των γηπεδούχων!

Πρώτα βέβαια ο Πορτογάλος του είχε τραβήξει το αυτί!!!


Το φύλλο αγώνα


Μπαρτσελόνα (Γουαρντιόλα): Βαλντές, Άλβες, Μαστσεράνο, Πικέ, Αμπιντάλ, Τσάβι, Μπουσκέτς (86' Κεϊτά), Ινιέστα, Πέδρο (83' Φάμπρεγας), Μέσι, Βίγια (73' Αντριάνο).

Ρεάλ Μαδρίτης (Μουρίνιο): Κασίγιας, Ράμος, Κοεντράο, Πέπε, Καρβάλιο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα (46' Μαρσέλο), Ρονάλντο, Ντι Μαρία (64' Ιγκουαΐν), Εζίλ (78' Κακά), Μπενζεμά

Γήπεδο: Καμπ Νόου

Διατητής: Φερνάντεθ Μπορμπαλάν

Σκόρερ: 15' Ινιέστα, 45', 88' Μέσι / 20' Ρονάλντο, 82' Μπενζεμά






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου