Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-1

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα για τον Παναθηναϊκό που έμεινε εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο. Επεισόδια, διαμαρτυρίες μετόχων και διακοπή στο ΟΑΚΑ.Το βαρύ 3-0 ήταν δεδομένο πως άφηνε ελάχιστα περιθώρια για πρόκριση στον Παναθηναϊκό, που "ξύπνησε" στο ΟΑΚΑ, όταν οι Ισραηλινοί προηγήθηκαν και έβαλαν τέλος στην υπόθεση πρόκριση.

Μετά το 0-1 και την είσοδο του "παθιασμένου" Καραγκούνη, ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και με γκολ των Μπουμσόνγκ , Τοτσέ πήρε την νίκη.Το ματς ωστόσο που εξελίχθηκε από την εξέδρα σε συλλαλητήριο κατά των Τζίγγερ, Βγενόπουλου και Πατέρα στιγματίστηκε από την 30λεπτη διακοπή στο πρώτο 5λεπτο, τα νέα επεισόδια μετά το 0-1 και την νέα διακοπή στο ματς.

Δεδομένη πλέον η βαριά "καμπάνα" που περιμένει τον Παναθηναϊκό για το επόμενο ευρωπαϊκό του ραντεβού του χρόνου, αφού ο καλύτερος πρέσβης της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έμεινε εκτός πριν καν ολοκληρωθεί ο Αύγουστος.

Διαιτητής: Αντόνιο Νταμάτο (Ιταλία)


Κίτρινες:  
Λέτο / Νταχάν, Λογκάσι, Νιβάλντο

Κόκκινη: Κονάτε

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Κοτσόλης, Βύντρα (67' Καραγκούνης), Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Κατσουράνης, Ζέκα, Νίνης (67΄Κλέιτον), Λέτο, Κουίνσι, Τοτσέ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μότι Ίβανιρ): Χαίμοφ, Νιβάλντο, Μεντουνιανίν (77' Αλμπεμάν), Μίχα (59' Ζιβ), Ατάρ (83' Κολαούτι), Παβίσεβιτς, Κονάτε, Γέινι, Λογκάσι, Νταχάν, Βερέντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου