Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Βοσνία-Ελλάδα 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στο Σαράγεβο. Πρόβλημα στην ανάπτυξη η Εθνική, αρκετές δοκιμές από τον Φερνάντο Σαντος.Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) στο Σαράγεβο στην φιλική αναμέτρηση με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, που ήταν και η πρόβα τζενεράλε ενόψει του αγώνα με το Ισραήλ στις 2 Σεπτεμβρίου.

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε αρκετές δοκιμές, ωστόσο η Εθνική μας έδειξε πως έχει πρόβλημα στην οργάνωση και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς οι δύο ευκαιρίες που δημιούργησε στο ματς (οι Βόσνιοι είχαν 11 συνολικά) ήταν από μπαλιές του Κατσουράνη.Από το κακό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο συγκεκριμένο ματς, ξεχώρισε ο Μιχάλης Σηφάκης που έκανε κάποιες καλές επεμβάσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την πρώτη τους συμμετοχή με την Εθνική έκαναν οι Πέτσος και Ζαραδούκας. Επίσης, η Εθνική παρέμεινε αήττητη από την ημέρα που ανέλαβε ο Φερνάντο Σάντος.

Γήπεδο: "Asim Ferhatovic-Hase"

Διαιτητής: Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο)

Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Σόσιτς): Χάσατζιτς (46' Σέχιτς), Σπάχιτς, Σαλίχοβιτς (60' Μπέσιτς), Μεντούνγιανιν (60' Μουσλίμοβιτς), Λούλιτς, Τζέκο, Πάντζα (32' Στίλιτς), Μράβατς, Ζεκ, Μούιτζα, Ζαχίροβιτς.

Ελλάδα (Σάντος): Σηφάκης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος (58' Ζαραδούκας), Αβρ. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Πλιάτσικας (46' Φωτάκης), Καραγκούνης, Κατσουράνης (82' Πέτσος), Νίνης (72' Κονέ), Φετφατζίδης (46' Λυμπερόπουλος), Σαμαράς (86' Μάκος).

Κίτρινες κάρτες: Πλιάτσικας (42', Ελλάδα), Αβρ. Παπαδόπουλος (50΄, Ελλάδα), Σπυρόπουλος (51', Ελλάδα), Κ. Παπαδόπουλος (80', Ελλάδα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου