Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Τέλος ο Μπουρούσης


Με διακοπή του συμβολαίου τιμωρήθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης, κάτι που επιβεβαίωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός την Πέμπτη το βράδυ. Ραντεβού των αδερφών Αγγελόπουλου με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.Τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διακόπτει το συμβόλαιό με τον Γιάννη Μπουρούση, επιβεβαίωσε το βράδυ της Πέμπτης η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καρδιτσιώτης σέντερ απολογήθηκε την Τετάρτη για όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες και ότι ανέμενε την απόφαση της ΚΑΕ.Μία απόφαση που αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή το πρωί και όπως αναμενόταν θα αποτελέσει το τέλος της θητείας του Γιάννη Μπουρούση στον Ολυμπιακό μετά από πέντε χρόνια.



Στο μεταξύ, αργά το βράδυ της Πέμπτης ξεκίνησε η συνάντηση ανάμεσα στον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τους αδερφούς Αγγελόπουλου, προκειμένου να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους με φόντο τη νέα σεζόν. Ο Σέρβος προπονητής έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο ωστόσο κανείς δεν γνωρίζει αν θα το εξαντλήσει.



Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο επέστρεψε και πάλι στην Ελλάδα ο Σέρβος κόουτς προκειμένου να συζητήσει για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και στο εξής. Οι πληροφορίες από την ιδιαίτερη πατρίδα του έκαναν λόγο ότι είναι προβληματισμένος για την κατάσταση της ομάδας μετά την αποχώρηση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, όμως .











πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου