Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ολυμπιακός-Πολόνια 2-1


Ο Ολυμπιακός στο πρώτο φιλικό επί Αυστριακού εδάφος κέρδισε 2-1 την Πολόνια Βαρσοβίας. Ο Ολυμπιακός κυρίως στο πρώτο ημίχρονο είχε καλή απόδοση, σαφώς κατώτερος στην επανάληψη. Τραυματίστηκε ο Μιραλάς.Θετικό είναι το πρόσιμο του Ολυμπιακού στο πρώτο φιλικό στο Ζέεφελεντ της Αυστρίας. Η νίκη επί της πιο έτοιμης αγωνιστικά Πολόνια και η εμφάνιση της ομάδας έδειξαν στοιχεία που ο Ολυμπιακός μας έχει συνηθίσει στο παιχνίδι του.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ομάδες σε κάθε ημίχρονο. Το δίδυμο Χολέμπας-Ριέρα έκλεψε την παράσταση αφού ήταν ότι καλύτερο από τον σημερινό Ολυμπιακό.Σαφώς πιο φρέσκος και καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο σε αντίθεση με την επανάληψη και τις αλλαγές του Βαλβέρδε που δεν έδειξαν την ίδια αγωνιστικότητα. Ο τραυματισμός του Μιραλάς προβλήμάτισε όλους στο Ζέεφελντ.

Στο μικροσκόπιο του Βαλβέρδε πέρασαν οι παίκτες που αποκτήθηκαν και κάποιοι από αυτούς δεν αναμένεται να συνεχίσουν στον Ολυμπιακό αφού όπως είναι γνωστό ο Ισπανός τεχνικός θέλει μικρος και ευέλικτο ρόστερ και μέσα από τα φιλικά θα διαπιστώσει ποιοι από αυτοί τους κάνουν και ποιοι όχι.


Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Κοστάνσο, Γκαλίτσιος, Τόροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Γκρμπιτς, Ουρτάδο, Σουμπίνιο, Ριέρα, Χαβίτο, Πάντελιτς. Στον πάγκο: Δασκαλάκης, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Παπάζογλου, Φουστέρ, Κατάι, Μαρκάνο, Βαλεριάνος, Νικλιτσιώτης.

Πολόνια: Γκλίβα, Γιοντλόβιετς, Μπαζίνσκι, Σικόρσιαν, Κοκόλκα, Μπόνιν, Τράλκα, Σούλτες, Σάντλοκ, Πιάτεκ, Κουτίνιο.








πηγή:www.sports24.gr

1 σχόλιο:

  1. Το έπαιξα στο vistabet και επιτέλους ρεφάρισμα με τον ολυμπιακό! Δώσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή