Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου-Ραντ 1-1


Με ήρωα ξανά τον Μαρτίν ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με την Ραντ (1-1) και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την Ντιφερντάνζ.Την πρόκριση στον Γ' Προκριματικό Γύρο του Europa League πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός Βόλου μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στην Ραντ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ήρωας και σε αυτό τον αγώνα ήταν ο Μαρτίν, που μετά το μοναδικό γκολ στο Βελιγράδι, σκόραρε στο 79' με πέναλτι ισοφαρίζοντας το γκολ του Κόγιτς από το 47'.Ο ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά έπεσαν πάνω στον γκολκίπερ Ντανίλοβιτς που ήταν σε εκπληκτική μέρα. Ο Σέρβος κράτησε το μηδέν στην άμυνα δίνοντας την ευκαιρία στον Κόγιτς να σκοράρει σε μια αντεπίθεση της Ραντ.

Ωστόσο ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων ήταν αυτός που ανέτρεψε τον Σκέμπρι σε ένα πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Μαρτίν δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του η οποία από το 85' και μετά έπαιξε με 10 παίκτες (αποβολή Σανκαρέ).

Πλέον οι ερυθρόλευκοι ονειρεύονται τα πλέι-οφ του Αυγούστου καθώς ο αντίπαλος την άλλη εβδομάδα στον Γ' Προκριματικό Γύρο του Europa League είναι στα μέτρα τους (η Ντιφερντάνζ από το Λουξεμβούργο). 

Ολυμπιακός Βόλου (Χάβι Γκράθια): Γιακούποβιτς, Ρόκας, Σανκαρέ, Άλβαρες, Σέλεζι, Μόνχε (90' Νταρμπιόν), Τομάς, Μητρόπουλος, Μπρέσκα (72' Σκέμπρι), Ακόστα (85' Ντολεζάι), Μαρτίν

Ραντ Βελιγραδίου (Σλάβκο Πέτροβιτς): Ντανίλοβιτς, Κόσοριτς (62' Ραντζέλοβιτς), Πρσο, Πάγιοβιτς, Μιλιβόγεβιτς, Ρασπόποβιτς, Άντριτς (77' Στολίκοβιτς), Μίτροβιτς. Κόγιτς, Στανόγιεβιτς (81' Βάργκα), Λέκοβιτς

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής: Ντάνιελ Στόλχαμαρ (Σουηδία)

Σκόρερ: 79' (πεν.) Μαρτίν | 47' Κόγιτς

Κίτρινες: 29' Σανκαρέ, 71' Τομάς | 61' Μιλιβόγεβιτς

Κόκκινες: 85' Σανκαρέ (2η κίτρινη)








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου