Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Αργεντινή - Ουρουγουάη 1-1 (4-5 πέν.)

Η Ουρουγουάη νίκησε με 5-4 στα πέναλτι την Αργεντινή και θα αντιμετωπίσει το Περού στα ημιτελικά του Copa América 2011. Η κανονική διάρκεια του ματς και η παράταση ολοκληρώθηκαν με 1-1, ενώ μοιραίος ήταν ο Τέβες, καθώς ο ήρωας, Μουσλέρα, απέκρουσε την εκτέλεσή του στα πέναλτι.Με ήρωα τον τερματοφύλακά της, Φερνάντο Μουσλέρα, η Ουρουγουάη νίκησε με 5-4 στα πέναλτι την Αργεντινή, μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια και την παράταση και πήρε σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Copa América 2011, όπου θα αντιμετωπίσει το Περού.

Η Ουρουγουάη προηγήθηκε μόλις στο 6' με τον Ντιέγκο Πέρες, ο οποίος όμως άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες από το 39ο λεπτό.

Η Αργεντινή είχε απαντήσει στο 18' με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ενώ αυτή έπαιζε με 10 παίκτες από το 87', όταν και αποβλήθηκε ο αρχηγός της, Χαβιέρ Μαστσεράνο.

Αργεντινή - Ουρουγουάη 1-1 (4-5  πέν.)

Σκόρερς: 18' Ιγκουαΐν / 6' Ντιέγκο Πέρες
Γήπεδο: "Cementerio de Los Elefantes", Σάντα Φε
Διαιτητής: Κάρλος Αμαρίγια (Παραγουάη)

Μοιραίος για την Αργεντινή ήταν ο Κάρλος Τέβες, καθώς ήταν ο μόνος που δεν κατάφερε να ευστοχήσει στην διαδικασία των πέναλτι, με τον Μουσλέρα να αποκρούει την εκτέλεσή του (φυσικά ο Ουρουγουανός πορτιέρο βγήκε MVP του αγώνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου