Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

NADAL GARROS

Ο Ράφα Ναδάλ νίκησε για τέταρτη φορά τον Ρότζερ Φέντερερ στο Ρολάν Γκαρός και κατέκτησε για έκτη φορά το "Κύπελλο των σωματοφυλάκων". Ακριβώς σαν τον Μπγιορν Μποργκ.Τη νύχτα χορεύουν καν καν στο Παρίσι, ωστόσο μάλλον θα πρέπει να το γυρίσουν στο φλογερό φλαμένγκο. Οι Γάλλοι προτιμούν τον Ρότζερ Φέντερερ, ωστόσο ο Ράφα Ναδάλ νίκησε και πάλι στο Ρολάν Γκαρός.



Τέταρτη φορά στον τελικό τον Ελβετό και θα πάρει στο σπίτι του για έκτη φορά μια μινιατούρα του "κυπέλλου των σωματοφυλάκων". Όσες και ο θρυλικός Σουηδός με τη ξύλινη ρακέτα: Ο Μπγιορν Μποργκ.Ο Ισπανός αριστερόχειρας νίκησε για 17η φορά τον μεγάλο αντίπαλο του με 7-5, 7-6 (7-3), 5-7, 1-6 στο κατάμεστο "Φιλίπ Σατριέ". Πλέον έχει 10 Grand Slam τίτλους και παρέμεινε αήττητος για έβδομη φορά σε τελικό Grand Slam. Θα παραμείνει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, αν και απειλείται από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.



Ο Ναδάλ είναι 25 χρόνων και δύο ημερών, μια ημέρα μικρότερος από τον Μποργκ όταν ο Σουηδός κατέκτησε για έκτη και τελευταία φορά το Ρολάν Γκαρός το 1981. Φυσικά οι γονείς του Ναδάλ δεν είχαν ακόμα γνωριστεί!






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου