Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 6-2


Μια νίκη από το 4ο συνεχόμενο πρωτάθλημά του απέχει ο Ολυμπιακός, που νίκησε με 6-2 τη Βουλιαγμένη και προηγείται με 2-1 στη σειρά των τελικών της Α1 ανδρών.Οι "ερυθρόλευκοι" δυσκολεύτηκαν αρκετά στο 1ο ημίχρονο, αλλά χάρη σε ένα "εκρηκτικό" 3ο οκτάλεπτο, απέκτησαν διαφορά στο σκορ και ουσιαστικά "καθάρισαν" τη νίκη.


Η Βουλιαγμένη ήταν καταστροφική στον παίκτη παραπάνω, αφού δεν είχε ούτε ένα γκολ σε 9 προσπάθειες.Στο 1ο οκτάλεπτο, παρά το γρήγορο γκολ του Κολόμβου στον παίκτη παραπάνω, κυριάρχησαν οι καλές άμυνες, αφού οι "ερυθρόλευκοι" δεν ξαναβρήκαν δίχτυα, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Καρούντζο, κυρίως χάρη σε λάθος τοποθέτηση του Δεληγιάννη.



Στο 2ο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ πιο δυναμικά και πέτυχε ένα γρήγορο γκολ με τον Δελακά στο παίκτη παραπάνω, ενώ το ίδιο κατάφερε λίγο αργότερα και ο Ντόσκας, σημειώνοντας το 3-1. Ωστόσο, μία "φωτοβολίδα" του Γκακ από την περιφέρεια κράτησε τη Βουλιαγμένη στο παιχνίδι, αφού διαμόρφωσε το 3-2, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.



Το 3ο οκτάλεπτο ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά για τον Ολυμπιακό, αφού με επιμέρους σκορ 3-0, ξέφυγε με 6-2, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη νίκη. Επιθετικές "αιχμές" παρέμειναν οι Ντόσκας και Κολόμβος, ενώ ο παίκτης παραπάνω συνέχισε να είναι το ατού των "ερυθρολεύκων", καθώς βρήκαν ένα ακόμα γκολ, με τον Σχίζα αυτή τη φορά.



Στο 4ο οκτάλεπτο όλα είχαν ξεκαθαρίσει, με συνέπεια καμία από τις δύο ομάδες να μην πιέσει σημαντικά. Έτσι έμειναν και οι δύο στο "μηδέν".



Ο επόμενος αγώνας των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (11/06, 20:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-1, 3-0, 0-0

Τα γκολ:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάτερος): Ντόσκας 2, Κολόμβος 2, Δελακάς, Σχίζας

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Λοράντος): Καρούντζος, Γκακ






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου