Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ανατροπή τίτλου για την Λιλ

Η Λιλ έκανε σπουδαία ανατροπή στο "Ζοφρουά Γκισάρ" και πήρε μεγάλο "διπλό" κόντρα στην Σεντ-Ετιέν με 2-1, έτσι πλέον είναι στην κορυφή 7 βαθμούς περισσότερους από την Μαρσέιγ.Φυσικά η ομάδα της Μασσαλίας αγωνίζεται την Τετάρτη και έχει την δυνατότητα να επαναφέρει την διαφορά στους 4, αλλά με 3 αγωνιστικές να απομένουν δύσκολα θα καταφέρει να ανατρέψει το σκηνικό.



Η Σεντ-Ετιέν άνοιξε το σκορ στο 6' με τον Εμανουέλ Ριβιέρ, ο Τούλιο Ντε Μέλο ισοφάρισε στο 14' και ο αρχηγός της Λιλ, Ριό Μαβουμπά, ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 66' με καταπληκτικό μακρινό σουτ.Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας η Παρί Σεν-Ζερμέν έμεινε στο 2-2 με την Νανσί, έτσι έχασε πολύτιμο έδαφος για την "μάχη" της 3ης θέση με την Λιόν.

Οι συνθέσεις

ΣΕΝΤ-ΕΤΙΕΝ: Ζανό, Εμποντό, Μποκανέγκρα, Μονσορό, Ζουλάμ, Γκιλαβονγκί, Περέν, Μπατλές (74' Σανογκό), Παγέτ (71' Αλεχάντρο Αλόνσο), Σακό, Ριβιέρ (80' Ομπαμεγιάνγκ).
ΛΙΛ: Λαντρό, Ντεμπουσί, Σεντζού, Ρόζεναλ, Μπεριά, Μαβουμπά, Μπαλμόν (23' Γκουέγ), Γιοάν Καμπάγ (84' Ντουμόν), Αζάρ (90' Σουαρέ), Μουσά Σο, Ντε Μέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου