Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Skoda Ξάνθη-Άρης 1-2

Ο Άρης έκανε το καθήκον του την τελευταία αγωνιστική στην Ξάνθη επικρατώντας με 2-1 της τοπικής Skoda, ωστόσο έμεινε εκτός πλεϊ οφ και Ευρώπης, καθώς ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε τον Παναθηναϊκό.Ο Άρης πήρε το "τρίποντο" που ήθελε στα Πηγάδια κόντρα στην Skoda Ξάνθη, αλλά τελικά δεν του ήταν αρκετό. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη με γκολ των Νέτο και Περέιρα επικράτησε με 2-1 της Ακριτικής ομάδας, ωστόσο η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί του Παναθηναϊκού, τον άφησε εκτός πλέϊ οφ και Ευρώπης.



Έτσι, οι "κίτρινοι" που είχαν την συμπαράσταση 1.000 φίλων τους στην Ξάνθη, ολοκλήρωσαν την σεζόν με 45 βαθμούς και στην 6η θέση της βαθμολογίας, δύο λιγότερους πίσω από την ομάδα του Βόλου. Από την άλλη η Skoda τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς.Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν καλό, με αρκετές ευκαιρίες, με δύο γκολ ένα από κάθε μεριά και τον Άρη που ήθελε πιο πολύ τη νίκη να έχει και δοκάρι στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Καστίγιο.



Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Άρης μπήκε αποφασισμένος να πάρει τη πολύτιμη νίκη, σημείωσε το γκολ με τον Ντανίλο Περέιρα, αλλά αυτό δεν του ήταν αρκετό, καθώς στο τέλος ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την έκτη θέση της βαθμολογίας. Οι "κίτρινοι" πάντως για ακόμη μια αγωνιστική με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο τους, έδειξαν καλό πρόσωπο και βελτίωση στο παιχνίδι τους.

Γήπεδο: "Πηγαδίων"

Διαιτητής/Βοηθοί: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)/ Μπαλτάς (Αχαΐας), Γούκος (Ηπείρου)

Skoda Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Λυμπερόπουλος, Μπέρτος, Γκλέισον, Σταθάκης, Στιούαρτ, Μαρσελίνιο, Φλίσκας, Κατόνγκο (60' Καθάριος), Βασιλακάκης (86' Κομεσίδης), Πόι (71' Μάνταλος), Σουάνης.

Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Τσέζαρεκ (60' Μενδρινός), Μίσελ, Πορτίγια, Μπομπαντίγια (91' Αραβίδης), Λαζαρίδης, Ντανίλο Περέιρα, Βανγκέλι, Καστίγιο (87' Σακάτα).

Κίτρινες κάρτες: Σταθάκης (40', Skoda Ξάνθη)- Τσέζαρεκ (51', Άρης), Ρονάλντο Γκιάρο (68', Άρης)

Σκόρερ: Σταθάκης (40', Skoda Ξάνθη)-Νέτο (26', Άρης), Ντανίλο Περέιρα (47', Άρης)






www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου