Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ανανέωσε ο Αβραάμ μέχρι το 2015

Την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο μέχρι το 2015 ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης η ΠΑΕ Ολυμπιακός."Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με τον ποδοσφαιριστή Αβραάμ Παπαδόπουλο, για την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2015", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.



Η συμφωνία με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό είναι ουσιαστικά τρανή απόδειξη του πόσο ευχαριστημένοι είναι στο μεγάλο λιμάνι με την προσφορά του στην ομάδα την τελευταία τριετία, με τον MVP της ερυθρόλευκης άμυνας τη φετινή σεζόν να προχωρά σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του που έληγε το 2012.Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη πάντως βάσει του ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα, με τον ίδιο τον παίκτη να το επιβεβαιώνει μάλιστα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη το βράδυ της Δευτέρας.



"Έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Σχεδόν έχουμε συμφωνήσει και μένουν μόνο οι υπογραφές.



Είναι κάτι που ήθελα κι εγώ, αλλά και η ομάδα, να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία", είχε δηλώσει ο 26χρονος άσος, με την σημερινή ανακοίνωση να συνιστά ουσιαστικά την επισημοποίηση της άριστης σχέσης του με τον πειραϊκό σύλλογο.



Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα έχει αυξημένες οικονομικές αποδοχές ενώ στο νέο του συμβόλαιο μπήκε και σχετική ρήτρα αποδέσμευσης.



Μετά τον Αβραάμ Παπαδόπουλο δεν αποκλείεται πάντως να πάρει σειρά και ο Βασίλης Τοροσίδης, με τον αρχηγό πλέον του Ολυμπιακού (μετά την αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη) να έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2013 με την προηγούμενη διοίκηση (με ρήτρα μάλιστα 7.000.000 ευρώ) αλλά τον Βαγγέλη Μαρινάκη του έχει διαμηνύσει ήδη την επιθυμία του για να τον "δέσει" με συμβόλαιο στο λιμάνι για περισσότερα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου