Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Κυρίαρχος η Μίλαν

Η Μίλαν θριάμβευσε με 3-0 επί της Ίντερ χάρη σε 2 τέρματα του Αλεσάντρε Πάτο και ένα του Αντόνιο Κασάνο και έκανε σπουδαίο βήμα τίτλου, ξεφεύγοντας με +5 από τους "νερατζούρι" .Ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Ζούλιο Σέζαρ μετά από 42 δευτερόλεπτα από κοντά, έπειτα από πάσα του Γκατούζο και προσπάθεια του Ρομπίνιο.



Ο Πάτο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα προσωπικά του στο 62' με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αμπάτε από δεξιά μέσα στην περιοχή.Ο Αντόνιο Κασάνο μπήκε στο ματς 80', κατάφερε να κερδίσει πέναλτι και να σκοράρει στο 90' εκτελώντας το, αλλά αποβλήθηκε στο 92' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με την πρώτη να είναι διότι έβγαλε την φανέλα στον πανηγυρισμό του γκολ.



Ο Πάτο από το 54' είχε κερδίσει και την αποβολή του Κριστιάν Κίβου, με τον Ρουμάνο να τον ανατρέπει λίγο έξω από την περιοχή, ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.



Οι οπαδοί της Μίλαν υποδέχτηκαν τον Λεονάρντο με πανό που τον αποκαλούσε "Ιούδα", ενώ η Ίντερ στις δύο καλύτερες στιγμές της στο ματς έφτασε κοντά στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, με τον Κρίστιαν Αμπιάτι να αποκρούει πάνω στην γραμμή (δεν πέρασε μπάλα) και τον Σαμουέλ Ετο'ό λίγο αργότερα να αστοχεί μόνος με το τέρμα.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Τζαμπρότα, Γκατούζο (56' Φλαμινί), Φαν Μπόμελ, Ζέεντορφ, Μπόατενγκ, Ρομπίνιο (80' Κασάνο), Πάτο (84' Εμάνιουελσον).
ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Ρανόκια, Κίβου, Σανέτι, Τιάγκο Μότα, Καμπιάσο (71' Στάνκοβιτς), Πάντεβ (55' Κόρντομπα), Σνάιντερ, Ετο'ό, Πατσίνι (62' Ντιέγκο Μιλίτο).
*κόκκινη 54' Κίβου και 92' Κασάνο





πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου