Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Νόιερ: «Δε φοβόμαστε τη Μάντσεστερ»


Δαβίδ εναντίον Γολιάθ… η ιστορία δείχνει ότι το μέγεθος δεν κάνει πάντα τη διαφορά και αυτήν εμπιστεύεται ο Μάνουελ Νόιερ, πιστεύοντας στην επικράτηση της Σάλκε επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Champions League.

Το βράδυ της Τρίτης (25/4) οι νεαροί στη διοργάνωση Γερμανοί υποδέχονται τους έμπειρους «μπέμπηδες» για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τα προγνωστικά αγώνων να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα από τον 25χρονο πορτιέρο.

Η ομάδα του Ραλφ Ράγκνινγκ δείχνει με ασταμάτητο τρένο από την αρχή της ευρωπαικής της πορείας, ακόμα στους πιο δύσκολους σταθμούς. Το επιβλητικό πέρασμα της άλλωστε από την έδρα της Ίντερ τη γεμίζει με αυτοπεποίθηση ότι η πρόκριση στον τελικό είναι ένα στοίχημα νέα θετικά στο οποίο μπορούν να προκύψουν.

«Δεν ανησυχώ για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχαμε τον ίδιο ρόλο απέναντι στην Ίντερ. Σέβομαι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν την φοβάμαι. Έχω αντιμετωπίσει τον Ρούνεϊ μία φορά στο Μουντιάλ του 2010 και είχε λήξει θετικά για τη Γερμανία. Ελπίζω να είναι το ίδιο και με τη Γιουνάιτεντ.

Έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Υπάρχει η εμπειρία των Ράιαν Γκιγκς και Έντβιν Φαν ντερ Σαρ. Ήμουν μεγάλος θαυμαστής του Φαν ντερ Σαρ όσο μεγάλωνα, αλλά δεν μπορείς να επιλέξεις μόνο έναν παίκτη. Η ομάδα είναι το αστέρι και αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρέπει να πω ότι μου αρέσει πραγματικά πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νόιερ στη συνέντευξη Τύπου.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι από τις επιλογές του Ραλφ Ράγκνινγκ ίσως απουσιάσει ο Μπένεντικτ Χέβεντες, ο κεντρικός αμυντικός της γερμανικής ομάδας και σκόρερ απέναντι στην ομάδα του Λεονάρντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου