Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Τέλος τα όνειρα για Άρσεναλ

Η Μπόλτον νίκησε με 2-1 την Άρσεναλ στο "Ρίμποκ", έτσι της έβαλε τέλος σε κάθε όνειρο για τίτλο, καθώς οι "κανονιέρηδες" έμειναν στο -9 από την ManUtd.
Οι γηπεδούχοι πήραν την νίκη χάρη σε τέρμα του Ταμίρ Κοέν στο 90', αλλά θα μπορούσαν να έχουν καθαρίσει νωρίτερα το ματς, καθώς ο Στσέζνι στο 47' απέκρουσε πέναλτι του Κέβιν Ντέιβις.



Αν η μπάλα είχε καταλήξει στα δίχτυα οι γηπεδούχοι θα ήταν μπροστά με 2-0, καθώς είχε ανοίξει το σκορ από το 38' με κοντινή κεφαλιά ο Ντάνιελ Στάριντζ, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι από τον Ντζουρού.Ένα μόλις λεπτό μετά το πέναλτι η Άρσεναλ κατάφερε να ισοφαρίσει με το σουτ του Ρόμπιν φαν Πέρσι από το ύψος της περιοχής, αφού ο Ολλανδός είχε κάνει το "ένα-δύο" με τον Σεσκ Φάμπρεγκας.



Τελικά η Άρσεναλ δεν πήρε ούτε τον βαθμό, καθώς ο Ταμίρ Κοέν στο 85' αντικατέστησε τον Στάριντζ και στο 90' πέτυχε το δεύτερο γκολ της Μπόλτον με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ.

ΜΠΟΛΤΟΝ
: Γιαασκελάινεν, Στέινσον, Γκάρι Κέιχιλ, Νάιτ, Πολ Ρόμπινσον, Λι, Μουαμπά (71' Μαρκ Ντέιβις), Τέιλορ, Ελμάντερ (92' Κλάζνιτς), Στάριντζ (85' Ταμίρ Κοέν), Κέβιν Ντέιβις.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Σανιά, Ντζουρού, Κοσιελνί, Κλισί, Σονγκ (65' Σαμάκ), Γουΐλσιρ (84' Ράμσεϊ), Φάμπρεγκας, Γουόλκοτ (73' Αρσάβιν), Νασρί, Φαν Πέρσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου