Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Εύκολα ο Ολυμπιακός

Πρώτος παρέμεινε ο Ολυμπιακός μετά την επικράτηση του με 11-5 με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής.Η Χίος έκρινε το ντέρμπι των "αιωνίων" στον Πειραιά! Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 11-5 του Παναθηναϊκού στο σπουδαιότερο ματς της 17ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών.



Οι Χιώτες Γιώργος Ντόσκας και Γιάννης Φουντούλης σημείωσαν πέντε και τέσσερα γκολ αντίστοιχα, διατηρώντας τους "ερυθρόλευκους" στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.Ίσως ο Παναθηναϊκός να είχε καλύτερη τύχη αν δεν έχανε στο τέλος της πρώτης περιόδου τον πρώην "ερυθρόλευκο" Γιώργο Αφρουδάκη. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ανδρών αντέδρασε έντονα στους διαιτητές για τον μη καταλογισμό παράβασης σε αντικανονικό μαρκάρισμα και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (με αντικατάσταση).



Ολόκληρος ο πάγκος του Παναθηναϊκού είχε σηκωθεί για να διαμαρτυρηθεί και το... μάρμαρο πλήρωσε ο τερματοφύλακας και υπηρεσιακός προπονητής πριν από λίγες αγωνιστικές, Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος.



Δεληγιάννης: "Εισπράττουμε αδιαφορία"



Το κολυμβητήριο του Πειραιά ήταν κατάμεστο από κόσμο μετά από καιρό με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, υπό τη... διακριτική παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, πέταξαν μόνο τα γνωστά... μπρατσάκια στο νερό, όπως κάνουν σε κάθε αναμέτρηση με τον "αιώνιο" αντίπαλο.



"Παίζω χρόνια στον Ολυμπιακό και όποτε έχει κόσμο το κολυμβητήριο, αισθάνονομαι ότι βιώνω ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα", υποστήριξε ο αρχηγός των γηπεδούχων, Νίκος Δεληγιάννης.



Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια του για τις εξελίξεις στον ερασιτέχνη: "Έχουμε μικρό παράπονο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που λείπουν από δίπλα μας. Ας κοιτάξουν το ζήτημα στον ερασιτέχνη καλύτερα. Αγαπάμε αυτό που κάναμε, αλλά εισπράττουμε αδιαφορία. Να είναι καλά και να έχουν την υγειά τους. Εμείς στον άλλο Ολυμπιακό θα κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα".



Αναφορικά με τον αγώνα ο Δεληγιάννης τόνισε "κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας εδώ και καιρό. Η ομάδα έδειξε βελτιωμένη. Καταφέραμε ανέλπιστα να βγάλουμε πολλά πράγματα. Πραγματικά δεν περιμέναμε τέτοια απόδοση, περιμέναμε ότι θα είμαστε νωθροί και ασύνδετοι".



Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντοδιός επισήμανε "γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε και τον Γιώργο Αφρουδάκη. Δεν παίξαμε καλά όχι μόνο γιατί δεν είχαμε τον Γιώργο, αλλά δεν κάναμε και αυτά που είχαμε πει. Έχει συνέχεια το πρωτάθλημα".

Tα οκτάλεπτα: 4-0, 3-3, 3-1, 1-1.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάτερος): Ντόσκας 5, Φουντούλης 4, Κομάντινα, Μπλάνης,

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κουντουδιός): Στελλάτος 2, Καφετζόπουλος, Φαναριώτογλου.




πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου