Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ανατροπή με Ρούνεϊ η Μάντσεστερ Γ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Γουέστ Χαμ στο "Άπτον Παρκ" με δύο πέναλτι του Μαρκ Νομπλ, αλλά έκανε την ανατροπή και νίκησε με 4-2 χάρη σε χατ-τρικ του Γουέιν Ρούνεϊ.Και τα δύο πέναλτι κέρδισε ο Κάρλτον Κόουλ, το πρώτο με τον Πατρίς Εβρά να κάνει χέρι και το δεύτερο με τον Νεμάνια Βίντιτς να τον ανατρέπει στο όριο της περιοχής.



Ο Μαρκ Νομπλ ευστόχησε στο 11' και στο 25' από την άσπρη βούλα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.ο πρώτο γκολ του Ρούνεϊ ήρθε στο 65' με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και η ισοφάριση στο 73' με σουτ μέσα από την περιοχή.



Ο Άγγλος στράικερ συμπλήρωσε το χατ-τρικ του και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 79' με εκτέλεση πέναλτι, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Χαβιέρ Ερνάντες στο 84'.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Γκριν, Λαρς Γιάκομπσεν, Μανουέλ Ντα Κόστα, Άπσον, Μπριντζ, Σκοτ Πάρκερ, Γκάρι Ο'Νιλ (83' Ομπίνα), Νομπλ (83' Ρόμπι Κιν), Χίτζλσπεργκερ, Κάρλτον Κόουλ (68' Πικιόν), Ντεμπά Μπα.
ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ.: Κούστσακ, Φάμπιο, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Έβρα (46' Χαβιέρ Ερνάντες), Γκίμπσον, Κάρικ, Βαλένσια, Παρκ Γι-Σουνγκ (64' Μπερμπάτοφ), Γκιγκς, Ρούνεϊ (87' Νανί).




πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου