Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-1

Ο Ατρόμητος ήταν πραγματικά.... ατρόμητος. Νίκησε δίκαια τον Ολυμπιακό με 3-1 και "σφράγισε" την παραμονή στην κατηγορία με τον πιο πανηγυρικό τρόπο! Σφακιανάκης, Αναστασάκος και Καμαρά τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” ισοφάρησαν προσωρινά με τον Μοντέστο. Αρνητικός πρωταγωνιστής ο νεαρός Ποτουρίδης, που έδωσε δύο έτοιμα γκολ στους παίκτες του Δώνη.Οι παίκτες του Δώνη μπήκαν από το πρώτο λεπτό δυνατά στο γήπεδο και έδειξαν ότι θέλουν όσο τίποτα άλλο τη νίκη. Πίεσαν τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσπαθούσε να ελέγξει το κέντρο. Πάντως, παρά την πίεση των γηπεδούχων δεν μπορούσαν να φτάσουν με τίποτα μπροστά στην εστία του Μέγιερι κι έτσι το παιχνίδι κυλούσε με τον Ατρόμητο να έχει την πρωτοβουλία, αλλά χωρίς φάσεις
Ολα αυτά μέχρι το 23'. Σε εκείνο το σημείο ο Ολυμπιακός πλήρωσε την απειρία του Ποτουρίδη. Ο νεαρος αμυντικός σε μία πολύ εύκολη φάση έστρωσε με το κεφάλι άθελά του στον Σφακιανάκη, ο οποίος στο τετ α τετ με τον Μέγιερι δεν αστόχησε κι έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του! Ο ολυμπιακός που δεν είχε κάνει καμία φάση μέχρι το 35' κατάφερε να ισοφαρήσει Ο Ρόμενταλ εκτέλεσε το φάουλ και ο Μοντεστό με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Παρά την ισοφάριση τα φτερά του Ατρόμητου δεν... έπεσαν και η απάντηση ήταν άμεση. Δύο λεπτά αργότερα, υστερα από κόρνερ, ο Σφακιανάκης έκανε το σουτ... έδιωξε ο Μέγιερι και από κοντά, αφού αδράνησε η άμυνα του Ολυμπιακού ο Αναστασάκος έκανε το 2-1! Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, μιας και στην συνέχεια δεν έγινε καμία άλλη φάση.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε. Ο Ατρόμητος πίεσε και σκόραρε ξανά χάρη σε νέο λάθος του Ποτουρίδη! Στο 53' ο νεαρός αμυντικός άθελά του έστρωσε στον Καμαρά κι αυτός με σουτ έκανε το 3-1. Αυτό το γκολ ουσιαστικά έδωσε τη νίκη χρυσάφι στον Ατρόμητο, μιας και στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο προσεκτικοί και ροκάνισαν άψογα το χρονόμετρο. Ετσι πήραν την πολύτιμη νίκη, έμειναν στην κατηγορία και πλέον μπορούν να ασχοληθούν με τον τελικό του κυπέλλου!


ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Τάτος, Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σκόνδρας, Καμαρά, Μπρίτο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Μανιάτης, Μιραλάς, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Χολέμπας, Ουρτάδο, Τζιμπούρ, Ποτουρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου