Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Μάλτα - Ελλάδα 0-1

Παρά την κακή και απογοητευτική εμφάνιση, η Εθνική Ελλάδας έφυγε με το τρίποντο από την Μάλτα χάρη σε γκολ του Τοροσίδη στο 94' και είναι πλέον πρώτη στον όμιλο!
Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος έπαιξαν με την φωτιά, αλλά αυτή την φορά δεν κάηκαν, καθώς η τύχη τους χαμογέλασε. Συγκεκριμένα, οι διεθνείς μας ήταν πραγματικά τραγικοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήταν ξεκάθαρο πως έκαναν... αγγαρεία, αλλά ακόμη και έτσι πήραν αυτό που ήθελαν.
Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος προπονητής προσπάθησε να δώσει πνοή στην επιθετική γραμμή της ομάδας του, έκανε τρεις αλλαγές, όμως δεν είδε να αλλάζει η εικόνα προς το καλύτερο.Γιόμες, αμέτρητα λάθη, καμία φαντασία και έλλειψη σχεδίου και πλάνου από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, που παρόλα αυτά κατάφερε να πάρει μια σπουδαία και σημαντική νίκη. Κι όχι φυσικά γιατί επικράτησε μέσα στην Μάλτα, έστω κι αν με την εμφάνισή των διεθνών μας η Μάλτα έμοιαζε με Ιταλία, απλά για τους τρεις βαθμούς.
Ιδιαίτερα την δεδομένη χρονική στιγμή, η Εθνική Ελλάδας τους είχε πολύ ανάγκη αυτούς τους βαθμούς. Η Γεωργία νίκησε την Κροατία και με την επικράτηση στην Μάλτα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας πέρασε στην πρώτη θέση του έκτου ομίλου των προκριματικών για το Euro 2012.Πάντως αυτός ο αγώνας ήταν ξεχωριστός και για τον Φερνάντο Σάντος, αφού για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι έμεινε αήττητος και έγινε ο πρώτος προπονητής που το καταφέρνει αυτό.
Πέρα απ' όλα τα παραπάνω και την σημασία των βαθμών, η Εθνική Ελλάδας ήταν τραγική, απογοητευτική, προβληματική, προβλέψιμη και δίχως υπερβολή... βαρετή. Τώρα τα κατάφερε, άλλη στιγμή θα το πληρώσει αν δεν διορθωθεί.

Η βαθμολογία του 6ου Ομίλου

Ελλάδα 11

Κροατία 10

Γεωργία 9

Ισραήλ 7

Λετονία 4

Μάλτα 0








πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου