Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός Β.- Ατρόμητος 0-0

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ. Οι Περιστεριώτες πήραν την πρόκριση μετά το ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έχοντας το υπέρ τους 2-1 από το πρώτο ματς. Δοκάρι οι φιλοξενούμενοι με τον Αναστασάκο.Ατρόμητος είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Περιστερίου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου και πήρε το εισιτήριο, με το υπέρ της 2-1 του πρώτου αγώνα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε δυνατά είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να πετύχει ένα γκολ, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Από την άλλη ο Ατρόμητος είχε στηθεί πολύ καλά από τον Γιώργο Δώνη, καθώς είχε το υπέρ του αποτέλεσμα από το πρώτο ματς.
Στο δεύτερο μέρος ο Μάκης Κατσαβάκης προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο των Μαρτίν και Ακόστα. Σε αντίθεση με τον Ατρόμητο που του "πήγαινε" το παιχνίδι παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αναστασάκο στο 72', όταν το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι. Τελικά γκολ στην αναμέτρηση δεν μπήκε και έτσι ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πολύ μεγάλη πρόκριση στον τελικό.
Μελανό σημείο της αναμέτρησης, όταν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν περιμετρικά του γηπέδου κινήθηκε προς τον Δώνη και του έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος!
Με την επέμβαση των ανθρώπων του Σταδίου και του Ολυμπιακού Βόλου απομακρύνθηκε, ενώ ο Τάκης Γιαννόπουλος από πλευράς των γηπεδούχων πήγε στον προπονητής του Ατρομήτου και ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό
Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη ο οποίος για δεύτερη φορά θα βρεθεί σε τελικό Κυπέλλου (η πρώτη ήταν με την ΑΕΛ, όπου κατέκτησε το τρόπαιο στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Παναθηναϊκό), θα μπορούσαν μάλιστα να πάρουν τη νίκη, καθώς είχαν δοκάρι. Από την άλλη ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος είχε την κατοχή της μπάλας και τον κόσμο στο πλευρό του (πάνω από 7.000 φίλαθλοι ήταν στις εξέδρες), φάνηκε πως είχε πολύ άγχος και δεν ήταν καλός στη τελική προσπάθεια.

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Διαιτητής/ Βοηθοί: Κάκος/ Τάτσης, Καρσιώτης.

Ολυμπιακος Βόλου (Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ζέλεσι, Ζαραδούκας, Σανκαρέ, Ντολεζάι, Άλβαρες, Ρόκας (64' Ακόστα), Ούμπιντες, Μόνχε, Μπρέσκα (56' Μαρτίν), Σολάκης (78' Νέμεθ).

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Ολιβέιρα, Σαρμιέντο (83' Σαμπού), Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Μπρίτο (58' Τάτος), Καμαρά (70' Αναστασάκος).

Κίτρινες κάρτες: Άλβαρες (45', Ολυμπιακός Βόλου), Σανκαρέ (62', Ολυμπιακός Βόλου)- Ολιβέριρα (51', Ατρόμητος), Νεμπεγλέρας (75', Ατρόμητος), Νάστος (95', Ατρόμητος)

Σκόρερ:-





πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου