Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Προς τελικό... Clásico

Με το εξαιρετικό γκολ του Καρίμ Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 1-0 την Σεβίλλη μέσα στο "Ραμόν Σάντσεθ-Πιθχουάν", ενώ η Μπαρτσελόνα επικράτησε εύκολα με 5-0 της Αλμερία στο "Καμπ Νόου", έτσι ο τελικός εκτός απροόπτου θα είναι... Clásico.Ο Γάλλος άσος στο 15' έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και αφού έκανε το "ένα-δυο" με τον Μεσούτ Εζίλ μπήκε στην περιοχή και με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, για να στείλει εν συνεχεία την μπάλα στα δίχτυα του Παλόπ με εξαιρετικό πλασέ.



Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου έγινε μια φάση που ξεσήκωσε την κερκίδα, καθώς από προσπάθεια του Λουΐς Φαμπιάνο ο Ραούλ Αλμπιόλ έδιωξε την μπάλα στην γραμμή. Οι γηπεδούχοι υποστήριξαν ότι είχε περάσει ολόκληρη, όμως αυτή δεν ήταν και η άποψη του διαιτητή.Η ένταση ήταν μεγάλη τα μαρκαρίσματα πολλά, όπως και οι κίτρινες κάρτες, ενώ με την λήξη του αγώνα οι οπαδοί της Σεβίλλης πέταξαν δύο μπουκάλια και το ένα χτύπησε τον Κασίγιας στο κεφάλι.


Άνετα η Μπαρτσελόνα



Η νίκη της Μπαρτσελόνα ήταν πάρα πού εύκολη, καθώς το σκορ στο 16' ήταν 3-0 και στο 31' ήταν 4-0. Στο 9' ο Μέσι έκανε το 1-0, δύο λεπτά αργότερα σκόραρε ο Βίγια και στο 16' ξανά ο Μέσι. Ο Πέδρο στο 31' πέτυχε το 4ο και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Σεϊντού Κεϊτά στο 89'.

Οι συνθέσεις

ΣΕΒΙΛΛΗ: Παλόπ, Σέρχιο Σάντσεθ, Αλέξις, Εσκουντέ, Φερνάντο Ναβάρο, Ζοκορά, Ρομαρίκ, Χεσούς Νάβας, Περότι, Κανουτέ, Λουΐς Φαμπιάνο.
ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Ραούλ Αλμπιόλ, Ρικάρντο Καρβάλιο, Αρμπελόα, Λασανά Ντιαρά, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Αντριάνο, Πικέ, Αμπιντάλ, Μάξουελ (81' Γκαμπριέλ Μιλίτο), Μαστεράνο, Τσάβι (75' Κεϊτά), Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι, Βίγια (66' Άφελαϊ).
ΑΛΜΕΡΙΑ: Εστεμπάν, Μακέδο, Πεγεράνο, Κάρλος Γκαρθία, Λούνα, Μ'Μπαμί, Φαμπιάν Βάργκας, Κορόνα (60' Κάλου Ούτσε), Πιάτι (84' Ορτίθ), Κρουσάτ, Γκοϊτόμ (75' Ουγιόα).














πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου