Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 1-0

Με το... αριστερό μπήκε στον πάγκο της Λίβερπουλ ο Κένι Νταλγκλίς.
Ο Σκοτσέζος τεχνικός είδε την ομάδα του να αποκλείεται και από το Κύπελλο της Αγγλίας, αφού για τον 3ο γύρο του F.A. Cup, ηττήθηκε με 0-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο “Ολντ Τράφορντ”, σε μια αναμέτρηση που ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν από πολύ νωρίς.

Μόλις στην πρώτη φάση του ματς ο Άγκερ υπέπεσε σε χαζό πέναλτι στον Μπερμπάτοφ, με τον Γκιγκς να νικάει τον Ρέινα από την άσπρη βούλα για το 1-0 στο 2'. Η Λίβερπουλ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά τα πάντα τελείωσαν από το 32'. Σε διεκδίκηση της μπάλας ο Τζέραρντ πήγε με τη σκαριά στον Κάρικ που πρόλαβε τη μπάλα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα, σε μια αυστηρή, αλλά με το γράμμα του κανονισμού τυπικά σωστή αποβολή.

Η Γιουνάιτεντ έλεγξε απόλυτα τον ρυθμό από εκεί και πέρα, αλλά χάρη στον Ρέινα και την επιπολαιότητα στην τελική προσπάθεια από τους “κόκκινους διαβόλους” το σκορ έμεινε μόνο στο 1-0.

Στο άλλο ματς που ολοκληρώθηκε νωρίς, η Τότεναμ δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες στο να φτάσει στο επιβλητικό 3-0 επί της Τσάρλτον στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”, στο λονδρέζικο ντέρμπι. Η Τσάρλτον άντεξε για ένα ημίχρονο, αλλά με το γκολ του Τάουνσεντ στο 49' για το 1-0 άρχισε η... κατάρρευση. Στη συνέχεια τη... σκυτάλη πήρε ο Ντεφόε που με δύο προσωπικά γκολ στο 58' και το 60' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, τελειώνοντας πρόωρα το ματς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ 1-0
2' πεν. Γκιγκς 
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κούτσακ, Εβρά, Φέρντιναντ, Ράφαελ Ντα Σίλβα, Έβανς (84' Σμόλινγκ), Γκιγκς, Κάρικ, Νάνι, Φλέτσερ (62' Άντερσον), Μπερμπάτοφ, Ερνάντες (75' Όουεν). 
Λίβερπουλ: Ρέινα, Άγκερ, Αουρέλιο, Κέλι, Σκρτελ, Ραούλ Μεϊρέλες (60' Σέλβεϊ), Τζέραρντ, Μάξι Ροντρίγκες (60' Μπάμπελ), Λούκας, Τόρες (77' Νγκογκ), Κάιτ. 


















πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου