Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΚ- Ολυμπιακός Βόλου 0-4

Ένας υπέροχος Ολυμπιακός Βόλου, θριάμβευσε στο ΟΑΚΑ συντρίβοντας την αποκαρδιωτική ΑΕΚ με 4-0 για την 19η αγωνιστική, με τα γκολ των Σανκαρέ, Ουμπίδες, Μόνχε και Καπετάνος.Το ματς



Η ΑΕΚ παρατάχθηκε στο ΟΑΚΑ, με μια αλλαγή σε σχέση με τον ματς απέναντι στον ΠΑΟ, καθώς ο Ρότζερ Γκερέιρο έμεινε στον πάγκο και βασικός ξεκίνησε ο Ίσμαελ Μπλάνκο. Η Ένωση έκανε την πρώτη καλή της ευκαιρία στο 8', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καράμπελα ο Γιακούποβιτς έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε χωρίς μεγάλη δυσκολία.



Όλοι θα περίμεναν από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, να ανεβάσει την απόδοσή της, αλλά τελικά έκαναν λάθος. Ο Ολυμπιακός Βόλου, άρχισε να δείχνει μέσα στο γήπεδο πόσο πολύ καλά είναι δουλεμένος από τον Σάκη Τσιώλη και "χτύπησε" στις αντεπιθέσεις και μάλιστα δύο φορές.



Αρχικά στο 12', ο Καπετάνος εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά έφτασε στο δεύτερο δοκάρι του Σάχα, και εκεί ο Σανκαρέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ για να κάνει το 0-1.



Στο 19', το ήδη "κρύο" ΟΑΚΑ, "πάγωσε" για τα καλά, όταν ο Καπετάνος έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη ασίστ στον Ουμπίντες, ο οποίος νίκησε τους Καράμπελα και Σάχα, και με πλασέ κάτω από το σώμα του Αργεντινού γκολκίπερ σκοράρει δεύτερη φορά για την ομάδα του (0-2).



Δύο λεπτά αργότερα (21'), σαν να μην έφτανε στον Μανόλο Χιμένεθ τα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του αναγκάστηκε να αλλάξει τον τραυματία Δέλλα με τον Αργυρίου. Στην συνέχεια η Ένωση άρχισε δειλά δειλά να ξεπερνάει το σοκ των δύο γκολ που δέχθηκε.



Στο 24΄, μια κεφαλιά του Μπλάνκο πέρασε άουτ, ενώ στο 26', ο Σκόκο έξω από την περιοχή έκανε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιακούποβιτς.



Στο 43', ο Λεονάρντο εκτέλεσε φάουλ με τον Γιακούποβιτς να αποκρούει ωστόσο εντυπωσιακά με τις γροθιές και να ολοκληρώνεται το πρώτο ημίχρονο.



Διαστάσεις θριάμβου



Στο δεύτερο ημίχρονο, πάλι ο Ολυμπιακός Βόλου, ήταν αυτός που ήταν πολύ καλά στημένος και πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, ενώ από την άλλη η ΑΕΚ ήθελε, αλλά δεν μπορούσε.



Στο 53', μετά από σέντρα του Σκόκο από τα αριστερά, ο Λυμπερόπουλος πήρε τη γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Γιακούποβιττς. Στο 58' ο Σκόκο έκανε το συρτό σουτ και ο Γιακούποβιτς έδιωξε με μεγάλη δυσκολία σε κόρνερ.



Από εκείνο το σημείο και μετά, ανέλαβε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος σημείωσε άλλα δύο εύκολα γκολ με τον γνωστό του τρόπο τις αντεπιθέσεις, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του.



Στο 61', ο Μπρέσκα από δεξιά έβγαλε την παράλληλη μπαλιά για τον Μόνχε, και ο Αργεντίνος με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής παραβιάζει για τρίτη φορά την εστία του Σάχα (0-3).



Στο 77' οι οπαδοί της ΑΕΚ άρχισαν να αποχωρούν σιγά σιγά από τις εξέδρες του ΟΑΚΑ απογοητευμένοι από την εμφάνιση της ομάδας τους, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου, όχι μόνο δεν έριξε ρυθμό, αλλά ανέβασε ρον δείκτη του σκορ στο 0-4!



Στο 80' ο Μπρέσκα και πάλι έβγαλε μια υπέροχη ασίστ για τον Καπετάνο και αυτός με άψογο αριστερό πλασέ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Σάχα για να διαμορφώσει το ΑΕΚ- Ολυμπιακός Βόλου 0-4.



Στο 87' η τραγική η ΑΕΚ, λίγο έλειψε να δεχτεί και πέμπτο γκολ, με τον Σάχα να διώχνει σε κόρνερ την τελευταία στιγμή το αποτυχημένο γύρισμα του Αργυρίου και έτσι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή παρέμεινε το 0-4 με τον Ολυμπιακό Βόλου του Σάκη Τσιώλη να πανηγυρίζει μια πολύ μεγάλη νίκη την πρώτη επί της ΑΕΚ στην Αθήνα.






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου