Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-0

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0) σε ένα μέτριο ματς στο Περιστέρι. Οι Αρκάδες με σωστή τακτική δεν διέτρεξαν ιδιαίτερους κινδύνους, ωστόσο δεν ρίσκαραν και όσο θα έπρεπε απέναντι στον Ατρόμητο, που ίσως και να είχε το μυαλό του στον επαναληπτικό κυπέλλου της Πέμπτης με το Διαγόρα στη Ρόδο.

Με το σύνηθες 4-3-3 ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τον Ατρόμητο και την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε και στις Σέρρες. Στον Αστέρα ο Δερμιτζάκης προτίμησε τον Ροζέριο στον επιτελικό ρόλο και άφησε εκτός τον Φορτούνη, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έθεσε νοκ-άουτ τον Πουλίδο, στη θέση του ξεκίνησε ο Μπαρτολίνι.

Το πρώτο τέταρτο ήταν αναγνωριστικό, με τον Αστέρα να πιέζει ψηλά και να μην αφήνει τον Ατρόμητο να αναπτυχθεί. Οι Αρκάδες πήραν μια κάποια πρωτοβουλία και στο 23’ ο Μιχαηλίδης έκανε την απόκρουση του αγώνα, στη «βολίδα» του Ουριμπάρι, όμως μετά για ένα δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τον έλεγχο και πίεσαν τον Αστέρα.

Ο Καρέρα έχασε την ευκαιρία στο 29’, ύστερα από πάσα του Τάτου ενώ στο 31’ ο Νάστος αν και βρέθηκε σε καλή θέση έκανε κάκιστο σουτ. Στη συνέχεια και χωρίς πολλά πολλά οι δύο ομάδες πήγαν το παιχνίδι ως το ημίχρονο και το 0-0. Δίκαιο το 0-0 του πρώτου μέρους, με μια καλή φάση για Ατρόμητο και Αστέρα και πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή.

Στην επανάληψη και τουλάχιστον στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν συνέβη απολύτως τίποτα, με τις δύο ομάδες και πάλι να τηρούν στάση αναμονής. Στο 65’ ακριβώς ο Καμαρά βρέθηκε κοντά στο γκολ, όπως και ο Σαγκανόφσκι στο 69’, ενώ για τον Αστέρα χάθηκε μεγάλη ευκαιρία αμέσως μετά, όμως σε επίκαιρη θέση βρέθηκε ο αμυντικός χαφ Λαδάκης και το πλασέ του ήταν κακό.

Οι δύο προπονητές προσπάθησαν να βρουν λύσεις από τον πάγκο, με τους Περόνε-Μπρίτο για τον Ατρόμητο και τους Ρούμπιλ-Μαρσέλο (ντεμπούτο) για τον Αστέρα. Ομως πέραν από κάποιες μικροευκαιρίες δεν άλλαξε τίποτα στο παιχνίδι και Ατρόμητος και Αστέρας ικανοποιήθηκαν με το 0-0.
Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 0-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Δάρλας, Νεμπεγλέρας. Σφακιανάκης, Τάτος (69’ Μπρίτο), Σαγκανόφσκι (76’ Σαρμιέντο), Καμαρά, Αναστασάκος (62’ Περόνε).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ορόθκο, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Λαδάκης, Μπαστία, Ουντότζι (85’ Μαρσέλο), Ροζέριο (88’ Ματούσιακ), Καρέρα, Φρανκού (73’ Ρούμπιλ).

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Κίτρινες κάρτες: Δάρλας, Νεμπεγλέρας / Λαδάκης, Μπαρτολίνι, Ροζέριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου