Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ 1-0

Ο Ντιέ πήρε την μπουκιά από το στόμα του Πανιωνίου. Η Καβάλα τσίμπησε τον βαθμό, στο 1-1 της Νέας Σμύρνης με τον Ιβοριανό να σκοράρει στο 89΄ και να ισοφαρίζει το γκολ του Μπάλαμπαν από το 66΄.
Να αιφνιδιάσει προσπάθησε ο Πανιώνιος, την ώρα που η Καβάλα έδειχνε ευάλωτη στα άκρα της άμυνας. Ο Γουνδουλάκης και ο Ριέρα είχαν την πρωτοβουλία και καλές επελάσεις, ενώ ο Μήτρογλου απώλεσε σημαντική ευκαιρία στο 3΄ απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς.
Οι Αργοναύτες με ενισχυμένο κέντρο προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση, ανέκτησαν τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, όμως δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.
Ούτε όμως και ο Πανιώνιος έδειξε σημάδια βελτίωσης με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να κλείσει με τον Νικουλάε να αναγκάζει τον Μάχο σε εκπληκτική επέμβαση στις καθυστερήσεις.
Με την ίδια ανασταλτική λογική μπήκε η Καβάλα και στο δεύτερο 45λεπτο. Ο Πανιώνιος αντιμετώπισε πρόβλημα στην ανάπτυξη, ο Μήτρογλου ήταν απομονωμένος με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κρατούν χαλαρά το μηδέν στην άμυνα.
Στο 61΄ Τσότσαλιτς και Καρντόσο συγκρούστηκαν άτσαλα με τον Αργεντίνο να βγαίνει προσωρινά εκτός αγωνιστικού χώρου με το φορείο.
Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπάλαμπαν που μόλις είχε περάσει στο ματς, βρήκε δίχτυα με έξοχο πλασέ, ύστερα από συνδυασμό με τον Μήτρογλου, σε στιγμή αδυναμίας της Καβάλας. Το γκολ του Κροάτη άνοιξε την άμυνα των Μακεδόνων οι οποίοι αντέδρασαν ένα λεπτά πριν το τέλος με το φάουλ του Ντιέ.

Πανιώνιος-Καβάλα 1-1
66΄ Μπάλαμπαν – 89΄Ντιέ

Πανιώνιος: Μάχο, Γιόνσον, Λάτκα, Όμο, Ριέρα (68΄ Σβέρκος), Μήτρογλου, Γουνδουλάκης (58΄ Μπάλαμπαν), Κουμορτζί (86΄ Αναστασόπουλος), Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς
Καβάλα:
 Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (82΄Ναζλίδης), Τόμασιτς, Ντουγκλάο, Πέρτσελ, Ντιέ, Περεϊρίνια (87΄ Ελευθεριάδης), Καρντόσο, Βουτσίτσεβιτς (70΄ Γιάννου), Νικουλάε, Ονουάτσι
Διαιτητής: Αρετόπουλος
Κίτρινες κάρτες: Όμο, Λάτκα - Καρντόσο













πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου