Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ολυμπιακός- Ατρόμητος 2-1

Με τον νέο εκτελεστή των πέναλτι (Φουστέρ) και τον συνήθη ύποπτο (Μιραλάς) ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο απόγευμα στο Φάληρο επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου. Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι Πειραιώτες λόγω αποβολής του Ντουντου.Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τα εντός έδρας παιχνίδια του για το 2010, επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου. Με τα γκολ του Φουστέρ με πέναλτι και του Μιραλάς, οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν στους 33 βαθμούς και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague, μετά από 14 αγωνιστικές.
Στο πρώτο ημίχρονο ρυθμός του αγώνα, ήταν καλός με τον Ολυμπιακό να είναι πολύ δραστήριος να έχει δύο γκολ και ένα δοκάρι, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα. Ο Ολυμπιακός είχε το υπέρ του 2-0 και ο Ατρόμητος, άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του μετά το 68', όταν και αποβλήθηκε ο Ντουντου και κατάφερε με τον Φαβάλι να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις του ματς.
Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο μέσο των Πειραιωτών, σωστά αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή Θάνου για αγκωνιά, αλλά ο ρέφερι από τα Γρεβενά, θα έπρεπε να κάνει ακριβώς το ίδιο σε παρόμοια φάση στο πρώτο ημίχρονο (28'), όταν με αγκωνιά χτύπησε ο Ολιβέρια τον Φουστέρ. Αντίθετα ο παίκτης του Ατρομήτου παρατηρήθηκε μόνο με κίτρινη κάρτα.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκη"
Διαιτητής/ Βοηθοί: Θάνος (Γρεβενών)/ Τρύφωνας (Κέρκυρας), Αργυρός (Αθηνών)
Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Χολέμπας, Τοροσίδης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Ντουντού, Ζαϊρί (72' Ουρτάδο), Μιραλάς (61' Νέμεθ), Φουστέρ, Ρόμενταλ (15' λ.τρ. Πάντελιτς).
Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος (75' Περόνε), Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Φαβάλι, Βινιάλ, Σαγκανόφσκι (57' Αναστασάκος), Καραγκούνης (72' Σαρμιέντο), Τάτος, Ολιβεϊρα.
Κίτρινες κάρτες: Τοροσίδης (28', Ολυμπιακός)- Τάτος (23' Ατρόμητος), Ολιβέριρα (28', Ατρόμητος)
Κόκκινες κάρτες: Ντουντού (68' Ολυμπιακός)
Σκόρερ: Φουστέρ (34' πεν., Ολυμπιακός), Μιραλάς (36', Ολυμπιακός)- Φαβάλι (93', Ατρόμητος)






πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου