Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 2-0

Ο Ολυμπιακός Βόλου έγινε η πρώτη ομάδα που «τσεκάρει» το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 2-0. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο αειθαλής Ηλίας Σολάκης, που «χτύπησε» από... αέρος με δύο κεφαλιές, στο 54’ και το 63’.


Οι δύο προπονητές θέλησαν να φρεσκάρουν τις ενδεκάδες τους και ειδικά ο Πανσερραϊκός εμφανίστηκε με οκτώ νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Και για το λόγο αυτό είχε πρόβλημα στη συνοχή του, τουλάχιστον στο ξεκίνημα και οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά, χάνοντας δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τους Μαρτίν (5’) και Σολάκη (12’). Ειδικά η πρώτη του Μαρτίν (5’) είναι από τις... άχαστες, αλλά παίρνει εύσημα και ο Βαλσαμάκης που τον «νίκησε» στο τετ-α-τετ.

Μετά το 20λεπτο ο Πανσερραϊκός ισορρόπησε την κατάσταση, μπόρεσε να κυκλοφορήσει καλύτερα τη μπάλα και να παγώσει το ρυθμό, χωρίς όμως να καταφέρει να «σπρώξει» λίγο το παιχνίδι προς τα πάνω. Ο Ολυμπιακός Βόλου είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.

Το γκολ τελικά για τους γηπεδούχους ήρθε στο 54’ από τον αειθαλή Ηλία Σολάκη, που «κάρφωσε» την περσινή του ομάδα, με κεφαλιά ύστερα από τη σέντρα του Ουμπίντες. Ο Αργεντίνος μέσος ετοίμασε και το δεύτερο γκολ των Βολιωτών, πάλι για τον Σολάκη, με την πρώτη κεφαλιά-πάσα του Τομάς στο 63’ και οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» στα γρήγορα με την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Οι Σερραίοι προσπάθησαν κάπως να αντιδράσουν και είχαν τις πρώτες τους ευκαιρίες στο ματς με μακρινά σουτ των Σουμπίνιο (67’) και Τριανταφύλλου (70’), αλλά αυτή ήταν και η μοναδική τους «εμφάνιση» στον αγωνιστικό χώρο. Ο Ολυμπιακός Βόλου χωρίς άλλα... προβλήματα έφτασαν μέχρι το τέλος και κράτησαν το 2-0 που σημαίνει και την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Η ταυτότητα του αγώνα

Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός 2-0

54’, 63 Σολάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Ρόκα, Ψυχογιός, Αλβαρες, Σκάρος (46’ Μπρέσκα), Τομάς, Ζαραδούκας, Ουμπίντες, Ρόκας (46’ Καπετάνος), Μαρτίν (77’ Μητρόπουλος), Σολάκης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Μουσικάκης (50’ Κάστρο), Βοσκόπουλος, Ανάκογλου, Αμπουμπακάρι, Σουμπίνιο, Ασλανίδης, Τάντιτς (46’ Τριανταφύλλου), Νταλέ.









πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου