Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ-ΕΒΕΡΤΟΝ 1-2

Η Έβερτον νίκησε με 2-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ"... κερνώντας τον Κάρλος Τέβες και την παρέα του ζαχαρωτά, λιγό μετά την ανακοίνωση ότι ο Αργεντινός παίρνει πίσω το αίτημα αποχώρησης του από την ομάδα.Ο χιονιάς στην Αγγλία έκανε πολλά παιχνίδια να αναβληθούν, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει την Έβερτον από τη νίκη απέναντι στην αντίπαλο του Άρη για το Europa League. Ούτε καν ο καιρός.



Γι' αυτό φρόντισαν οι Κέιχιλ και Μπέινς, οι οποίοι από το πρώτο ημίχρονο έστειλαν το μήνυμα στην ομάδα του πανάκριβου ρόστερ ότι το βράδυ τους δεν θα είναι εύκολο.Ο Αυστραλός Κέιχιλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, ενώ Μπέινς, ένα τέταρτο αργότερα έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων για την ομάδα του, γεμίζοντας με άγχος την ομάδα του Ρομπερτο Μαντσίνι.



Ο Κάρλος Τέβες δεν κατάφερε να γιορτάσει την παραμονή του στην ομάδα με κάποιο γκολ. Αλλά για το σκοράρισμα της Σίτι φρόντισε ένας παίκτης της Έβερτον. Ο Τζαγκιέλκα έστειλε την μπάλα στου Χάουαρντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Και οι δύο ομάδες είχαν από μια αποβολή. Για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε ο Κόλο Τουρέ, ενώ για την Έβερτον ο Ανικέμπε.



Με αυτή τη σπουδαία νίκη η Έβερτον έφτασε στους 21 βαθμούς, ενώ οι "πολίτες" παρέμειναν στους 32, χάνοντας την ευκαιρία να προσπεράσουν την Άρσεναλ στη βαθμολογία.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΜΑΝ.ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπάλετα, Κολό Τουρέ, Κομπανί, Κολάροβ, Γιαγιά Τουρέ, Μίλνερ (46' Α. Τζόνσον), Μπάρι, Σίλβα, Τέβες, Μπαλοτέλι (83' Ζο).

ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Φιλ Νέβιλ, Τζαγκιέλκα (79' Χίμπερτ), Ντιστέν, Μπέινς, Κόουλμαν (76' Σάχα), Ρόντγουελ, Φελαϊνί, Οσμάν (75' Μπιλιαλέτντινοβ), Τιμ Κέιχιλ, Ανικέμπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου