Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ολυμπιακός Β. – Αρης 1-1

Ο άνεμος που δεν άφησε σε ησυχία τους παίκτες, το έξυπνο γκολ του Νέτο, η «αστοχία» του Γιακούποβιτς και το διπλό πρόσωπο του Σηφάκη είναι αυτά που σημάδεψαν την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό. Ολυμπιακός Βόλου και Αρης έμειναν στο 1-1 με τα γκολ να σημειώνονται από στημένες φάσεις σε συνδυασμό με λάθη των τερματοφυλάκων και τον ισχυρό άνεμο σε βοηθητικό ρόλο.
Ο Σάκης Τσιώλης παρουσίασε επιθετικό σχήμα με Σολάκη και Μπρέσκα μπροστά, ενώ στα χαφ έβαλε τον νεαρό Μητρόπουλο ο οποίος στην διάρκεια του πρώτου μέρους την έβγαλε στα δεξιά με κάποιες καλές ενέργειες. Ο Κούπερ με περιορισμένες κινήσεις λόγω απουσιών προτίμησε Ρουίς με Κόκε στην επίθεση, Νέτο και Βανγκέλι στα άκρα στα μπακ και Χαβίτο με Μενδρινό στα φτερά στα χαφ.

Ουσιαστικά ο άνεμος που έκανε την απειλητική εμφάνιση του στο Πανθεσσαλικό σε συνδυασμό με την κακή την ώρα για τους Γιακούποβιτς και Σηφάκη έδωσαν το στίγμα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Νέτο στο 20΄ ξεγέλασε τον πορτιέρε του Ολυμπιακού και με ένα φάουλ από 40 μέτρα τον έστειλε να κυνηγάει την μπάλα χωρίς αποτέλεσμα. Στο 40΄ και ενώ ο Σηφάκης είχε πραγματοποιήσει διπλή εκπληκτική επέμβαση, προδόθηκε και αυτός. Ο Καπετάνος υπολόγισε τον αέρα που φυσούσε στην εκτέλεση κόρνερ, κάτι που δεν έκανε ο Σηφάκης. Ο τερματοφύλακας των Κιτρίνων έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Ντολεζάι απλά την είδε φάντης μπαστούνι μπροστά του και την προώθησε εκεί που έπρεπε για το 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» γενικά φάνηκαν αρκετά πιο διαβασμένοι τόσο στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, αλλά και στο πως θα μπορέσουν να απειλήσουν την εστία του Σηφάκη. Οι δύο τεχνικοί γύρω στην μία ώρα παιχνιδιού έβαλαν φρέσκα πνευμόνια στην επίθεση με τους Μαρτίν και Τσέζαρεκ να παίρνουν θέση στον αγωνιστικό χώρο.

Λίγο νωρίτερα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να έχουν πάρει κεφάλι, όμως το δοκάρι και ο Σηφάκης σταμάτησαν την μπάλα από το να μπει στα δίχτυα. Ο Τσιώλης απέσυρε τον καλό νεαρό Μητρόπουλο και έβαλε τον Πλιάγκα που μπορεί να κάνει ρήγματα από τα πλάγια. Στα τελευταία λεπτά τα ματς άναψε με τον Σηφάκη να σώζει σε νέα κεφαλιά του Ντολεζάι, ενώ ο Αλβάρες στην αντεπίθεση στο τσακ δεν χάρισε το πέναλτι στον Καζναφέρη τον οποίο ανέτρεψε χιλιοστά έξω από την περιοχή.

Ολυμπιακός Β. – Αρης 1-1
(40΄ Ντολεζάι - 20΄ Νέτο)

Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Σέλεζι, Ντολεζάι, Σανκαρέ (94΄ Τομάς), Ρόκας, Αλβάρες, Μητρόπουλος (66΄ Πλιάγκας), Καπετάνος, Ουμπίντες, Σολάκης, Μπρέσκα (58΄ Μαρτίν)
Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Πρίττας, Τόχα (74΄ Φατί), Μενδρινός, Χαβίτο, Κόκε (84΄ Καζναφέρης), Ρουίς (60΄ Τσέζαρεκ)

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Κίτρινες: Σολάκης, Αλβάρες, Πρίττας, Κουλουχέρης, Φατί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου