Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ζωντανή» η Μπάγερν, πάρτι η Λεβερκούζεν

Επιστροφή στις νίκες για τη Μπάγερν Μονάχου, που για μια ακόμα φορά είχε ως όπλο την έδρα της. Η ομάδα του Λουίς Φαν Γκαάλ επικράτησε με 3-0 της Ζανκτ Πάουλι στην «Αλιάνζ Αρίνα», για την 15η αγωνιστική της Bundesliga και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, κατακτώντας το όγδοο συνεχόμενο εντός έδρας «τρίποντο» της σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ζανκτ Πάουλι από τη μεριά της επέστρεψε στις ήττες και διατηρήθηκε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Σε… τροχιά Champions League η Λεβερκούζεν που έκανε… περίπατο στην «Ίντες Αρίνα», συντρίβοντας με 4-2 το Αμβούργο. Η αντίπαλος του Άρη στους ομίλους του Europa League κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο διπλό της και έφτασε τους 32 βαθμούς. Αυτό ήταν το τρίτο «τρίποντο» της στις έξι τελευταίες επισκέψεις στην έδρα του Αμβούργου. Η ομάδα του Λιμανιού από τη μεριά της έχασε για δεύτερη σερί αγωνιστική και το όνειρο της Ευρώπης αρχίζει να απομακρύνεται.

Βαθμολογική… ανάσα για την Κολονία που…. φρέναρε την Αϊντραχτ κερδίζοντας την με 1-0 στο «Ράιν Ένεργκι Στάντιον». Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα, διευρύνοντας παράλληλα τη θετική εντός έδρας παράδοση τους απέναντι στην ομάδα της Φρανκφούρτης (η τελευταία νίκη των φιλοξενούμενων σημειώθηκε τον Μάιο του 1994!). Η Αϊντραχτ, με τους Γκέκα, Αμανατίδη και Τζαβέλλα να ξεκινούν στη βασική ενδεκάδα, επέστρεψαν στις ήττες. Ο Γκέκας, που δεν σκόραρε και διατηρήθηκε στα 13 γκολ, δέχθηκε κίτρινη κάρτα όπως και ο Τζαβέλλας.

Με γκολ του Ίγκλερ στο 87’, η Νυρεμβέργη… έμεινε όρθια στη «Ράιν-Νέκαρ Αρίνα» απέναντι στη Χόφενχαϊμ (1-1). Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τώρα σε τρία ματς για πρωτάθλημα και Κύπελλο η Νυρεμβέργη δεν είχε σκοράρει απέναντι στη συγκεκριμένη αντίπαλο.






πηγή:www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου