Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Μοιραίος για την Παρί ο Εντέλ

Η Παρί ήταν κοντά σε σπουδαία νίκη επί της Λιόν στο "Ζερλάν", αλλά ο Απουλά Εντέλ έκανε... δώρο την ισοφάριση σε 2-2 στον Γκομίς στο 87'.Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καταπληκτικό με την Λιόν να ανοίγει το σκορ στο 54' με τον πλασέ του Αλί Σισοκό στην κλειστή γωνία του Εντέλ μετά από πάσα του Σέλστρεμ.Η Παρί κατάφερε να ισοφαρίσει στο 63' με το 8ο φετινό γκολ του Νενέ από την πάσα του Γκιγιόμ Οαρό, ο οποίος ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 82' με εκτέλεση πέναλτι με το 6ο του φετινό γκολ.Στην φάση αποβλήθηκε ο Αλί Σισοκό και με παίκτη περισσότερο πλέον η Παρί μόνο με αυτοκτονία θα έχανε την νίκη και... αυτό ουσιαστικά έγινε.Ο πορτιέρο της, Απουλά Εντέλ, είχε την μπάλα στα χέρια στο 87', έκανε το βολέ αλλά ήταν πολύ κακό και έστειλε την μπάλα πάνω στον Μπαφετιμπί Γκομίς, λίγο έξω από την περιοχή.Ο διεθνής Γάλλος στράικερ πήρε την μπάλα και απλά την έστειλε με πλασέ στα δίχτυα, χαρίζοντας από το πουθενά στην Λιόν τον βαθμό και στερώντας από τους πρωτευουσιάνους την δυνατότητα να ανέβουν στην κορυφή.

ΛΙΟΝ: Λορίς, Ρεβεγιέρ, Ντιακατέ, Λόβρεν, Αλί Σισοκό, Τουλαλάν (46' Μακούν), Σέλστρεμ, Πιάνιτς (90' Γκοναλόν), Μπάστος, Λισάντρο Λόπες (89' Μπριάν), Μπαφετιμπί Γκομίς.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Απουλά Εντέλ, Ζαλέ, Ζουμανά Καμαρά, Αρμάν, Τιενέ, Μποντμέρ, Μακελελέ, Ζιουλί (80' Κλεμέν), Νενέ, Λουϊντουλά (70' Σεσενιό), Οαρό.

*κόκκινη 81' Αλί Σισοκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου