Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Ανοίγει τις πύλες του το στολίδι

Το "ΑEL FC Arena" ανοίγει τις πύλες του για το test event και οι φίλοι της ομάδας θα πάρουν μία πρώτη γεύση από το νέο τους γήπεδο. Ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ ΑΕΛΤα καλά τους θα φορέσουν την Τρίτη οι φίλοι της ΑΕΛ, καθώς το νέο στολίδι της πόλης το "ΑEL FC Arena" ανοίγει τις πύλες του για το test event.
Οι φίλαθλοι της ομάδας θα πάρουν μία πρώτη γεύση από το νέο τους γήπεδο με συναυλία στην οποία θα συμμετέχουν οι Φίλιππος Πλιάτσικας, Τσακνής και Μουζουράκης. Την Δευτέρα μάλιστα η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ενημερωτική ανακοίνωση για όσους δώσουν το παρών στο test event.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει:

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Αύριο Τρίτη 23 Νοεμβρίου η ΑΕΛ ανοίγει τις πύλες του AEL FC ARENA και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας για να περάσουμε μαζί στη νέα εποχή, γιορτάζοντας την είσοδο στο νέο μας γήπεδο.
Στο opening & test event, που θα έχει ως επίκεντρο τη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα με special guests τους Δ. Τσακνή και Π. Μουζουράκη, θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας. Οι κάτοχοί τους θα έχουν το δικαίωμα ελεύθερης εισόδου στις αντίστοιχες θύρες με την επίδειξη της σχετικής κάρτας.
Ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 11 & 12 του ΑΕΛ FC ARENA θα φιλοξενηθούν στην παρακείμενη θύρα 9 (κάτω διάζωμα), αφού στη βόρεια πτέρυγα θα στηθεί η σκηνή.
Η είσοδος για τους φιλάθλους στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, θα γίνεται από την κεντρική νοτιοδυτική πύλη της εγκατάστασης, ενώ περιμετρικά του γηπέδου θα διατίθενται από pop-up καταστήματα αναμνηστικά της εκδήλωσης (t-shirt, κασκόλ, κονκάρδες).
Οι θύρες ανοίγουν στις 6μ.μ.
Ώρα προσέλευσης: 7μ.μ.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου