Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Χαμογέλασε ξανά με Ραούλ

Με δύο γκολ του Ραούλ Γκονθάλεθ και ένα του Κλας-Γιαν Χούντελαρ η Σάλκε επικράτησε εύκολα της Ζανκτ Πάουλι με 3-0 στο Γκιλσενκίρχεν στην πρεμιέρα της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga, φτάνοντας στην πρώτη της εντός έδρας νίκη.Τελευταία φορά που είδε ο Φέλιξ Μάγκατ τους παίκτες του να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης ήταν στις 22/9, όταν είχαν επικρατήσει της Φράιμπουργκ εκτός έδρας με 2-1.
Τελικά, ύστερα από μια περίοδο άκαρπων αποτελεσμάτων, η Σάλκε έφτασε στη νίκη με τον Ραούλ να αποδεικνύει ότι η τέχνη του σκοραρίσματος συνεχίζει να κυλάει στο αίμα του - παρά τα 33 του χρόνια.Στο 14' ο παλιός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης άνοιξε το σκορ, δείχνοντας το δρόμο της νίκης στους συμπαίκτες του. Ο Χούντελαρ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 53', ενώ ο Ισπανός στράικερ... έκλεισε το λογαριασμό του στο 81' με κοντινό πλασέ από τη μικρή περιοχή.
Πλέον, η Σάλκε έχει εννιά βαθμούς, παραμένοντας όμως στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Ζανκτ Πάουλι παραμένει στους δεκατρείς.


πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου