Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Νίκησε η Μπάγερν, σοκ για την Ρόμα!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Κλουζ, επικρατώντας με 3-2 στην Αλιάνζ Αρίνα. Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μετρούν πια οι Βαυαροί, δύο αυτογκόλ σκόραραν οι Ρουμάνοι. Σοκ για την Ρόμα, που ηττήθηκε μέσα στο «Ολίμπικο» από την Βασιλεία με 3-1!

-Στο Μόναχο:
Μπάγερν Μονάχου -Κλουζ 3-2

Σκόρερ: 32' αυτ. Κάντου, 37' αυτ. Πανίν, 77' Γκόμεζ - 28' Κάντου, 86' Κούλιο
Διαιτητής: Μάρτιν Ατκινσον (Αγγλία)
Κίτρινες: Σβαϊστάινγκερ, Πράνιτς - Ντίκα, Πανίν

Η Μπάγερν βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Καντού στο 28ο λεπτό, όμως με δύο αυτογκόλ των παικτών των φιλοξενούμενων πέρασε μπροστά στο σκορ. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, Καντού στο 32' ισοφάρισε και ο Πανίν, μετά από κόρνερ του Σβαϊνστάιγκερ, έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της ομάδας του. Στο δεύτερο μέρος, η γερμανική ομάδα σκόραρε ξανά στο 77' όταν ο Κρος κινήθηκε έξω από την περιοχή, σούταρε, ο Σταντσιόιου απόκρουσε και ο Γκόμεζ πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Οι Ρουμάνοι κατάφεραν να μειώσουν το σκορ στο 86ο λεπτό, με κοντινή προβολή του Κούλιο.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Λουίς Φαν Γκάαλ): Μπουτ, Λαμ, Τίμοσιουκ, Μπαντστούμπερ, Πράνιτς, Αλτιντόπ, Οτλ, Σβαϊνστάιγκερ (79' Μπρααφχάιντ), Κρόος, Μίλερ, Γκόμεζ
ΚΛΟΥΖ (Σορίν Κάρτου): Σταντσιόιου, Ράντα, Πίκολο, Κάντου, Πανίν, Κούλιο, Ντίκα Αλκαντάρ, Κιβούβου, Μπαστός (56' Χόρα), Τραορέ (76' Μπιελάνοβιτς), Ντε Τσέρμπι.


-Στη Ρώμη:
Ρόμα (Ιταλία)-Βασιλεία (Ελβετία) 1-3

Σκόρερ: 21' Μποριέλο - 12' Φράι, 44' Ινκουμ, 90'+2 Καμπράλ
Διαιτητής: Αλεξέι Νικολάεφ (Ρωσία)
Κίτρινες: Κασέτι - Ινκουμ, Τσίπερφιλντ

Η Βασιλεία κατάφερε να "παγώσει" νωρίς νωρίς το "Ολίμπικο" με τέρμα του Φρέι στο 12ο λεπτό. Εννιά λεπτά αργότερα, ο Μποριέλο με ωραίο σουτ, ισοφάρισε. Η χαρά για τους γηπεδούχους δεν κράτησε πολύ και ο Ινκούμ με δυνατό σουτ από έβαλε και πάλι την Βασιλεία μπροστά στο σκορ (44'). Στην επανάληψη, οι Ρωμαίοι προσπάθησαν με... σπασμωδικές κινήσεις να φτάσουν στην ισοφάριση όμως οι Ελβετοί ήταν εκείνοι που έφτασαν και στο τρίτο τέρμα με τον Καμπράλ στις καθυστερήσεις!

ΡΟΜΑ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Λόμποντ, Κασέτι, Μεξές, Ν. Μπουρντίσο, Ρίισε (60' Καστελίνι), Ταντέι, Πιζάρο, Μπρίγκι, Περότα (74' Μπαπτίστα), Τότι, Μποριέλο
ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Τόρστεν Φινκ): Κοστάντζο, Ινκουμ, Αμπραχαμ, Φεράτι, Σαφάρι, Σακίρι, Γιάπι, Ιγκέλ, Στρέλερ (80' Καμπράλ), Φράι (89' Αλμεράρες), Στόκερ (70' Τσίπερφιλντ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου