Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Μαγεία η Τσέλσι στο ντέρμπι, δεν έφτανε ο Κυργιάκος

Ο Σωτήρης Κυργιάκος σκόραρε, αλλά η Λίβερπουλ έγραψε άλλη μία μαύρη σελίδα στην ιστορία της, καθώς ηττήθηκε με 1-2 από την Μπλάκπουλ μέσα στο "Άνφιλντ".Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29' με την εκτέλεση πέναλτι του Άνταμ και διπλασίασαν τα τέρματά τους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Βάρνεϊ.

Ο Φερνάντο Τόρες είχε αποχωρήσει τραυματίας μόλις στο 10' και η Λίβερπουλ το μόνο που κατάφερε στο δεύτερο μέρος ήταν να μειώσει στο 56' με τον Κυργιάκο να σκοράρει στο 53' με όμορφη κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Τζέραρντ.Με σπουδαία γκολ από τους Ντιντιέ Ντρογκμπά και Άλεξ, η Τσέλσι νίκησε με 2-0 την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου.Ο Ιβοριανός άνοιξε το σκορ στο 39' με εκπληκτικό "τακουνάκι" στο πρώτο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Άσλεϊ Κόουλ από αριστερά.
Ο Άλεξ "σφράγισε" την νίκη των "μπλε" στο 85', σκοράροντας με μία από τις γνωστές του δυνατές εκτελέσεις φάουλ.
Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε με 2-1 την Νιούκαστλ στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ" και ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας την ManUtd.
Οι πολίτες άνοιξαν το σκορ στο 18' με την εκτέλεση πέναλτι του Κάρλος Τέβες, ενώ στο 24' ισοφάρισε ο συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής, Χονάς Γκουτιέρες.

Ο Άνταμ Τζόνσον μπήκε στο ματς στο 72' και στο 75' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας την νίκη στους γηπεδούχους, ενώ σκόραρε για 2ο σερί ματς μετά από αυτό της περασμένης Πέμπτης με την Γιουβέντους για το Europa League.

πηγή:www.sports24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου